mamaplus

O bloggeriță, supărată pe mamele din parcuri: ”Nu-mi mai hrăni copilul! Am grijă s-o fac eu!”

-
//
01.09.2020

Vădit nemulțumită de comportamentul inadecvat al unor mame pe terenurile de joacă sau în parcuri, bloggerița Anna Casian-Musteață și mama a doi copii a decis să-și spună oful cum știe ea mai bine, într-un articol pe blogul său personal. Ea le sugerează mămicilor care îi servesc pe copiii străini cu tot felul de dulciuri sau alte gustări, să își revizuiască obiceiurile și să înceteze să mai facă acest lucru. Chiar dacă la prima vedere ar părea un gest de generozitate, realitatea este însă cu totul diferită.

”DRAGĂ MĂMICĂ DIN PARC:

Știu că îți e drag copilul meu și ai atâta grijă de el, încât pe al tău îl pierzi printre trecători, dar stai calmă, eu îi pot purta de grijă!

Știu că vrei să faci o faptă bună atunci când îi dai o bomboană, dar poate copilul meu nu mănâncă bomboane? Sau poate mănâncă, însă doar după ce ia micul dejun sau prânzul?

Știu că pentru tine chipsurile sunt delicioase, dar poate copilul meu nu are voie să mănânce porcării? Sau poate se mai înfruptă și el din ele, dar o poate face doar în anumite zile și cu anumite condiții?

Știu că ai preparat cu cea mai mare dragoste plăcinta/checul sau budinca, dar dă-i-o copilului tău! Pentru el ai pregătit-o, nu? Dacă puiul meu face o intoxicație, unde te găsesc eu pe tine să facem socotelile?

Știu că micuțului tău îi plac chupa-chups-urile, dar dă-i-le acasă, nu în parc, unde se află zeci de copii care nu mănâncă așa „gustoșenii”. Mai mult chiar, nu-i propune copilului meu să lingă din bomboana copilului tău!

Nu-mi mai hrăni copilul! Am grijă s-o fac eu! Nu mai avea atâta grijă de copilul meu! Dacă am ieșit cu el în parc, fii sigură că mai bine decât mine nu poate nimeni să îl supravegheze!

Ne revedem! Mai calme, mai cu gânduri și intenții bune!”, a scris Anna Casian-Musteață pe blogul său.