mamaplus

Mesaj dur pentru cei deranjați de plânsetele copiilor în avion: ”N-ai ce-i face dacă vrea să urle”

-
//
27.07.2022

Vloggerița și iubita unui fotbalist din România, Irina Deaconescu, a avut o reacție dură și un mesaj pentru cei care se plâng de plânsetele copiilor în avion. Vloggerița, în vârstă de 24 de ani, este mama a două fetițe superbe. Pe rețelele de socializare a devenit viral un video în care se aud urlete de copii într-un avion, iar la scurt timp internauții au început să lase comentarii extrem de dure și răutăcioase. După ce a deveni mamă, Irina vede cu alți ochi această situație, mai ales că a călătorit și ea cu avion împreună cu cele două fiice.

Tânăra vloggeriță susține că niciunui părinte nu îi este ușor să gestioneze momentul în care bebelușii încep să plângă.

„M-am enervat puțin pe TikTok azi. Cineva a postat un clip în care se aud urlete puternice de bebeluș în avion. Nici mie nu îmi place când plâng copii în avion, mai ales ai mei. Pe lângă faptul că îți pare rău de copilul tău, pentru că e speriat și nu înțelege ce se întâmplă cu el, mai ai și toți ochii ațintiți pe tine și te simți mega stânjenit. În cele mai multe cazuri nu ai ce să-i faci. ”, a explicat Irina Deaconescu.

Vloggerița este de părere că un astfel de moment nu are cum să fie evitat și consideră că este nevoie de înțelegerea celor din jur.

„E nevoie de puțină empatie pentru oamenii din jur și mai ales pentru niște copii/bebeluși care nu își pot controla emoțiile. Mă repet: nimănui nu-i place să audă urlete, dar vă spun eu în calitate de părinte că n-ai ce-i face dacă vrea să urle. Data viitoare când auziți un copil/bebeluș că urlă isteric puteți să întrebați părintele dacă are nevoie de ajutor și dacă nu are, întoarce privirea, pune căștile în urechi și gura”, a încheiat vloggerița.

mamaplus