mamaplus

Maggy Platon și-a dezvăluit numele real. Cum o cheamă de fapt pe bloggeriță

-
//
05.06.2020

O cunoști de pe rețelele sociale, pentru că este foarte activă și își descrie cu lux de amănunte experiența sa de mămică. Maggy Platon, așa cum o cunoaștem toți, are de fapt un alt nume în buletinul de identitate.

”Munteanu Maria Magdalena, așa scrie în buletinul meu. Maggy îmi spun 90% din persoanele care mă cunosc, inclusiv părinții mei. De fapt ei au fost cei care mi-au dat acest nume. Când aveam vreo 4-5 ani, părinții mei priveau serialul ”The Thorn Birds”, iar eroina principală era o pasăre micuță. Eu eram copia ei și părinții mei au asociat numele meu Magdalena cu Maggy pe care l-am păstrat până în prezent.”, a explicat bloggerița pe Instagram.

Tânăra mămică spune că acest nume îi aduce noroc și îl poartă cu mândrie. Cât despre maternitate, ea a mărturisit că de când l-a născut pe Mark, viața ei s-a schimbat la 360 de grade.

Maggy Platon este căsătorită cu fotograful Sergiu Munteanu, iar pe data de 30 iunie vor celebra 2 ani de căsnicie. Fiul lui Mark va împlini 1 anișor pe 15 septembrie.

mamaplus
mamaplus