mamaplus

Diana Dumitrescu: ”Una este să faci un copil la 20 de ani și alta este să îl ai după 35”

-
//
26.05.2022

Actrița Diana Dumitrescu, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit în 2018 cu Alin Boroi. Cei doi au împreună un băiețel, pe Carol, care a venit pe lume în 2019 și care le-a schimbat total viața atunci. Ea a vorbit recent, despre o perioadă mai grea din viața ei, legată de maternitate.

Diana Dumitrescu mărturisește că viața ei s-a schimbat mult de când a devenit mamă și a renunțat la foarte multe obiceiuri de dragul copilului său.

”Cei din jur îmi spuneau să mă pregătesc că va veni o schimbare importantă în viața mea, dar nu credeam, nu înțelegeam această schimbare. Mi-a luat un an de zile până să mă obișnuiesc cu ideea că sunt mamă și că acel copil este al meu. Acum viața mea este total altfel. Atât pentru mine, cât și pentru Alin a fost o schimbare majoră, pentru că una este să faci un copil la 20 de ani și alta este să îl ai după 35. Eram obișnuiți cu o viață foarte agitată și brusc a venit gâgâlicea asta care ne ține sub papuc cum vrea el. Însă ne place, ne bucurăm de fiecare moment cu el.

Îmi place să stăm acasă cu el să ne jucăm, să pictăm, să ne plimbăm. Dar avem și timpul nostru, mai ieșim în oraș cu prietenii, ne plac vacanțele cu copilul, dar ne plac și cele în doi. Încercăm să găsim un echilibru”, a povestit actrița Diana Dumitrescu într-un interviu recent.

Ea mai spune că în perioada postpartum a avut și niște stări depresive o bună perioadă de timp.

„Nu am avut depresie postnatală, nici măcar depresie. Dar am avut stări depresive și am avut parte de consiliere din partea unui psiholog. Eu am avut-o pe mama alături și acest lucru a contat enorm, m-a ajutat foarte mult. Venirea lui Carol pe lume a fost ceea ce mi-am dorit, dar mi-a luat ceva vreme să mă obișnuiesc cu ideea că viața mea este alta din acel moment.”, susține actrița.

mamaplus