mamaplus

Adela Popescu şi copiii, loviți de o afecțiune: "Ne-am speriat foarte tare"

-
//
15.04.2022

Adela Popescu a trecut prin momente complicate, după ce băieții ei, de la mic la mare, au început să se simtă rău şi diagnosticul a fost unul nu prea plăcut: eneterocolită. Prezentatoarea recunoaşte că s-a speriat foarte tare şi a chemat medicul la un moment dat. Primul care a început să se simtă rău a fost mezinul Adrian, au urmat apoi Andrei şi Alexandru.

„A fost o perioadă destul de dificilă. Am avut enterocolită şi ne-am speriat foarte tare. A început primul cel mic, bebeluşul, şi a fost prima dată când s-a întâmplat la el.

M-am speriat enorm, a vomitat într-o noapte foarte mult, iar la bebeluși există un risc de deshidratare destul de mare. Dar, a fost bine, l-a ținut o singură zi. I-am dat săruri de rehidratare, l-am alăptat. Regula este să mănânce puțin, cu pauze. Am făcut asta și a fost bine.”, povestește Adela.

Tânăra mămică a zis că riscul e prea mare și a apelat la ajutorul medicului.

”A venit şi pediatra noastră, pentru că la bebeluși nu poți să stai și să experimentezi. Apoi au început şi cei doi băieței. Radu a avut doar mici dureri de stomac și atât. Oricum a fost destul de ciudat, pentru că de regulă, enterocolita dă și febră. Doar cel mic a avut o stare subfebrilă la un moment dat.”, a povestit Adela Popescu pe o rețea de socializare.