mamaplus

Adela Popescu s-a certat cu o mamă în parc: ”A început să strige la copilul meu”

0
//
19.05.2021

Însărcinată în 31 de săptămâni cu al treilea copil, Adela Popescu a avut parte de o dispută nedorită cu o mămică în parc, după ce femeia respectivă și-a permis să-l certe pe fiul cel mic al prezentatoarei. Actrița a spus că cel mai tare o enervează că a fost prea amabilă...

„La acest loc de joacă am văzut o mămică că îl certa că vorbește prea tare, dar îl certa ca un adult. Eu nu sunt sensibilă la chestia asta, dar când vorbești cu un copil, mi se pare că e o manieră diferită. Ea vorbea ca un adult cu un alt adult. ”Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit de când ai venit!””, a povestit Adela Popescu.

Actrița și prezentatoarea TV s-a simțit depășită de situație și efectiv nu știa cum să reacționeze. Acum spune că a fost prea amabilă cu femeia respectivă.

„Eu am prins discuția și am zis: „Îmi cer scuze dacă v-a deranjat, el încă nu vorbește foarte bine și poate că de asta”. Mă și enervează cât de amabilă am fost. (…) Dumneaei adormise un bebeluș de curând și cărucirul îl ținea lângă tobogan. Desigur, căruciorul se putea plimba, dar dumneaei îl ținea acolo. după ce am avut această intervenție supercivilizată, ea a zis ”Haideți, rezolvați problema că face așa de când a venit. Vorbește tare și îl deranjează pe ăsta mic”. L-am luat pe Andrei de acolo”, a mai povestit Adela.