Oferte de vacante impreuna cu copiii

Oferte de vacante impreuna cu copiii

-
//
03.05.2017

Odată cu creșterea temperaturii în termometru gândul zboară la vacanță. În special pentru familii programarea din timp și rezervarea în avans poate aduce economii semnificative în buget. De aceea, venim cu câteva recomandări de destinații potrivite pentru toate buzunarele, gata să satisfacă cel mai pretențios tătic, cea mai obosită mamă și cel mai năzbâtios copil, chiar dacă are și mai puțin de un an.

Oferte de vacante impreuna cu copiii

Cele mai apropiate destinații, Ucraina, România și Bulgaria pot fi o bună alegere pentru familiile care nu-și doresc să aloce prea mult timp călătoriei până la destinație.

Prima din acest top în oferte este, mai nou, România. Deși se găsesc hoteluri de la o stea până la 5, cel mai indicat familiilor cu copii de până la un an este PHOENICIA HOLIDAY. Complexul este amplasat pe malul mării, în Mamaia și poate concura cu hoteluri din Turcia și Grecia. Familiile pot alege apartamente spațioase, dotate cu bucătărie, cu câte două camere. Copiii au acces la terenuri de joacă, piscine, iar cei mai mici se pot odihni în paturi special amenajate chiar și afară. Prețul all inclusive pentru o noapte în PHOENICIA HOLIDAY RESORT, pentru o familie formată din doi adulți și un copil, pornește de la 170 de euro. Ați putea prinde și oferte cu 574 euro pentru 7 zile doar cu mic dejun inclus. 

Oferte de vacante impreuna cu copiii

Bulgaria este o destinație tot mai mult căutată în ultima perioadă. Cucerește cu plaje îngrijite și prețuri accesibile. Specialiști recomandă Zona Elenite cu Royal Park, un spațiu liniștit cu 4 hoteluri mari care au toate facilitățile pe teritoriu, și în special servicii pentru pici. Zona Albena cu Hotel Laguna Garden și, nu în ultmul rând, zona Constantin și Elena cu Hotelul Grand Hotel Varna, situat la doar 200 m de plaja. Pentru această destinație, pregătiți-vă să scoateți din buzunar între 80 și 200 de euro pe noapte pentru o familie cu trei membri.

Oferte de vacante impreuna cu copiii

Deși a scăzut din popularitate, Ucraina de asemenea poate fi un loc accesibil la preț pentru vacanțe. O noapte în Primorsk pentru o familie cu un copil până la un an pornește de la 75 de euro și poate ajunge până la 200 de euro. Printre hotelurile cele mai căutate se numără Resort and Spa Hotel Nemo, cu parcare gratuită, piscini interioare și pătuțuri pentru copii disponibile.

Oferte de vacante impreuna cu copiii

Un sejur de 7 zile pe coasta de nord a Italiei vă poate costa între 1500 de euro și 3600 de euro, în funcție de poziționarea hotelului față de plajă și serviciile prestate. Hotelurile cu piscine interioare, poziționate la o distanță mai mare de plajă sunt mai accesibile ca preț. Hoteluri de 4 stele, cu acces direct la plajă, precum este Park Hotel Brasilia, vă vor scoate din buzunare aproximativ 2000 de euro. Nu uitați săpuneți în calcul și zborul dus-întors.

Oferte de vacante impreuna cu copiii

Îndrăgostiții de cultura grecească pot alege insula Corfu și nu vor da greș. Dacă preferați zone pitorești, autentice, puteți alege Hotelul Albatros, 4 stele, din Moraitika. Este situat la 18 km dus de orașul Corfu și de aeroport. Pe plaja lunga de 2 km vă puteți bucura de intrare lină în mare, ideală pentru familiile cu copii. Moraitika are, de asemenea, o viață de noapte foarte activă, cu numeroase restaurante, taverne, baruri și cluburi de dans. Un sejur de 7 zile cu zbor din Chișinău vă poate costa în medie 1400 de euro. Puteți alege și Aristoteles Beach Hotel 4* la un preț accesibil și servicii all inclusive la un preț de 700 de euro pentru 7 zile. În crearea unui pachet convenabiul și la capitolul zbor, apelați la serviciile unei agenții de turism.

Oferte de vacante impreuna cu copiii

Turcia deține locul unu la capitolul servicii. Într-un hotel all inclusive atât părinții cât și copiii pot profita de un meniu variat. În cameră sunt amplasate paturi speciale pentru cei mici,  pe teren cărucioarele sunt gratuite, iar în caz de necesitate, familiile pot apela la serviciile unei bone.

Lanțul hotelier Crystal,pentru familii e perfect. Pe lângă toate facilitățile oferite, aici pentru copii găsiți un bufet cu produse pentru copii, piscină cu tobogane, spații pentru distracție, mini-club (4-12 ani), teen club (13-17 ani), cărucior (gratuit),  bonă.

Nu veți da greș dacă veți alege regiunea Belek. Aici puteți opta pentru orice hotel, pentru că oricare dintre ele va corespunde celor mai pretențioase cerințe.

O destinație cu puține bătăi de cap la capitolul transfer de la aeroport, la hotel este Antalya. În doar 20 de minute puteți avea acces la serviciile hotelului ales. Cunoscătorii recomandă Royal Holiday, Green Palace, lanțul hotelier Delphin și, nu în ultimul rind cel mai scump hotel din Antalya, Mardan Palace.

Pentru călătorii în hotelurile de lux din Turcia, pregătiți-vă să scoateți din buzunar de la 700 de euro, pentru un sejur de 7 nopți la All inclusive, pentru 2 adulți și un copil de până la un an, până la 2000 de euro doar pentru șederea în hotel.  Pentru un tablou complet, puneți la socoteală și zborul dus-întors pe cafre-l puteți alege din Chișinău sau București.

Oferte de vacante impreuna cu copiii

Mulțumim pentru ajutor informațional agențiilor de turism Panda Tur și Paralela 45!

Sursa: Mamaplus.MD