mamaplus

Trade-In la Baby-Boom: schimbă lucrurile vechi pe unele noi!

-
//
17.03.2021

Magazinul cu produse pentru copii Baby-Boom vă pune la dispoziție un nou serviciu, cu ajutorul căruia puteți să vă reînnoiți un spectru larg de bunuri, fără prea multe cheltuieli. La program participă doar produsele care au fost achiziționate în rețeaua de magazine Baby-Boom.

Pe parcursul a 13 ani, cunoscuta rețea de magazine cu produse pentru copii ocupă una dintre pozițiile de frunte pe piața din Republica Moldova. La Baby-Boom puteți cumpăra absolut tot, începând cu hrana pentru copii și chiar biciclete. De-a lungul timpului, acest magazin a devenit preferatul a mii de părinți și bunici. Obiectivul principal al rețelei Baby-Boom este le asigure cumpărătorilor săi un loc comod, practic și sigur pentru a face cumpărături. Anume aceste criterii au stat la baza creării noului serviciul – Trade-In.

Dacă doriți să participați la acest program, organizatorul va face propria sa evaluare a costului și a stării bunurilor prezentate. Evaluarea se efectuează pe baza unei examinări externe a mărfurilor, conformitatea acestora cu cerințele, inclusiv sanitare, starea tehnică și disponibilitatea tuturor componentelor.

În cazul în care cumpărătorul este de acord cu valoarea evaluării la care bunurile sale vor fi răscumpărate și acceptă termenii și condițiile programului, el poate alege bunurile noi pentru procurare, al căror cost (ținând cont de reduceri) ar trebui să fie mai mare decât valoarea stabilită a produsului returnat. Valoarea sa estimată va fi luată în considerare sub forma a unei reduceri la dispozitivul achiziționat.

Lista produselor care participă la programul Trade-In: mobilă pentru camera copilului, manejuri, manejuri-pătuț, leagăne și șezlonguri, proiectoare și noptiere, scaune pentru hrănirea copiilor, cărucioare, scaune auto pentru copii, carusel pentru pătuț, triciclete și biciclete.

Mai multe detalii despre participarea la acest program:

mamaplus
  • Magazinele primesc doar produsele achiziționate anterior în rețeaua Baby-Boom. Bunurile cumpărate de la alți agenți economici nu pot participa la program.
  • Pentru a returna produsele, aveți nevoie de bonul fiscal. Participă numai bunurile achiziționate nu mai devreme de 1 martie 2021.
  • La înregistrarea în program, cumpărătorul trebuie să prezinte buletinul de identitate.
  • Programul este valabil și pentru achiziționarea bunurilor în credit.

Trade-In va salvează timp și vă asigură un beneficiu considerabil la returnarea mărfurilor de mâna a doua.

 

Timp de 13 ani, am fost unul dintre liderii de pe piața copilăriei și în această perioadă mii de mame și tați, bunicii și bunicile au devenit clienții noștri

Adresa: Republica Moldova, or. Chișinău, str. Bucuriei 1
Adrese magazinelor
Telefon: (+373) 60 127 700
Facebook
Instagram

Site