mamaplus

Baby-Boom

Magazinul On-line a mărfurilor pentru copii Baby-Boom face parte din reţeaua magazinelor Baby-Boom şi deţine o poziţie de lider pe piată pe parcursul a 18 ani. În decursul acestor ani clienţii noştri au devenit o mulţime de mămici, tătici, bunei şi bunici!

Scopul nostru principal - este comfortabilitatea, calitatea şi încredere pentru clienţii noştri. Anume aceasta a fost motivul prioritar în crearea magazinului on-line a produselor pentru copii Baby-Boom care pe parcursul a 12 ani a cucerit o mulţime de inimi în Moldova.

Apariţia bebeluşului - este o fericire nu numai pentru părinţi, dar şi pentru cei din jur. E zîmbetul nostru şi o gamă întreagă de pozitivitate, care umplă pe fiecare dintre noi zi cu zi.

Copii noştri e viaţa noastră. Noi suntem martorii primelor paşi, primelor succese şi primului zimbet. Fiecare dintre noi doreşte să fie pas cu pas în viaţa copilului, să nu rateze nici o clipă şi să împarte cu el fiecare moment.

În acest aspect Vă poate ajuta magazinul On-line a produselor pentru copii www.Baby-Boom.md şi reţeaua magazinelor Baby-Boom. Scopul principal a proiectului dat este suportul bebeluşului de la momentul naşterii cu ajutorul produselor noastre de înaltă calitate.

mamaplus

Activitatea companiei noastre este orientată spre aşa domenii ca:

Producţia alimentară: Nestle, Gerber, Hame, Винни, Малыш, Малютка, Беллакт, Bebi, Kabrita

Accesorii: NUBY, Canpol Babies, LOVI, Philips AVENT, Baby Mix

Produselor cosmetice: Bubchen, AQA baby, SANO baby

Cărucioare, fotolii auto, mobilă şi mese de înfăşat: CAM, Chipolino, KinderKraft, VERES, KLUPS, Brevi, Baby Merc.

Jucării inteligente: Fisher Price, Baby Mix, Canpol, Classic World.

Noi Vă putem ajuta să transformaţi procesul educaţional în unul plăcut, fericit şi pozitiv prin luarea grijelor de procurare a produselor asupra noastră, deoarece nu-i nimic mai frumos ca timpul petrecut cu copilaşul. Anume cu noi puteţi sa dedicaţi tot timpul comunicării de la copil la mamă, lasînd toate grijele la o parte.

mamaplus

Magazin On-line a produselor pentru copii www.Baby-Boom.md Vă doreşte cumpărături plăcute!!

mamaplus

Timp de 18 ani, am fost unul dintre liderii de pe piața copilăriei și în această perioadă mii de mame și tați, bunicii și bunicile au devenit clienții noștri

Adresa: Republica Moldova, or. Chișinău, str. Bucuriei 1
Adrese magazinelor
Telefon: (+373) 60 127 700
Facebook
Instagram
Site

mamaplus