mamaplus

Baby-Boom

Timp de 13 ani, am fost unul dintre liderii de pe piața copilăriei și în această perioadă mii de mame și tați, bunicii și bunicile au devenit clienții noștri.

Scopul nostru principal este comoditatea, calitatea și fiabilitatea pentru clienții noștri, acesta fiind exact motivul principal al creării unui magazin online de articole pentru copii www.baby-boom.md, care în cei 6 ani de existență a câștigat inimile multor părinți din Moldova.

Aspectul copilului este fericirea și bucuria nu numai pentru părinți, ci și pentru toți cei din jur. Acesta este un zâmbet și o mare de pozitiv care ne copleșește pe toți în fiecare zi.

Copiii sunt viața noastră. Asistăm la primii lor pași, primele succese și primele râsete. Fiecare dintre noi vrea să fie o parte cu drepturi depline din viața copilului și să nu lipsească niciun minut, împărtășind cu el în fiecare moment.

mamaplus

Magazinul nostru online de produse pentru bebeluși www.baby-boom.md și rețeaua de magazine pentru copii Baby-Boom vă vor ajuta în acest sens. Scopul acestui proiect este de a sprijini copilul cu produsele noastre de înaltă calitate, încă din momentul nașterii sale.

Activitatea companiei noastre este concentrată pe categorii de bunuri precum:

- Mâncarea pentru bebeluși
- Accesorii
- Cosmetice pentru bebeluși
- Cărucioare, scaune auto, mobilier pentru copii, mese schimbătoare
- Jucării educaționale
- Jucării 3+

mamaplus

Clienții fideli Baby-Boom pot beneficia acum de programul de loialitate și un cashback garantat de 10% la toate cumpărăturile. Ce trebuie să faci pentru a te înregistra și pentru a participa la program:

- descarcă aplicația UDS
– găsește Baby-Boom la rubrica Magazine și alătură-te
 

mamaplus

Timp de 13 ani, am fost unul dintre liderii de pe piața copilăriei și în această perioadă mii de mame și tați, bunicii și bunicile au devenit clienții noștri

Adresa: Republica Moldova, or. Chișinău, str. Bucuriei 1
Adrese magazinelor
Telefon: (+373) 60 127 700
Facebook
Instagram
Site

mamaplus