TOP–10 cele mai neobişnuite mame din lume

TOP–10 cele mai neobişnuite mame din lume

-
//
08.04.2014

În lume sunt atîtea lucruri frumoase şi neobişnuite. De aceea, am hotărît să vă povestim azi despre cele mai uimitoare mame. TOP-10 cele mai neobişnuite mame din lume.

Cea mai vîrstnică mamă din lume

TOP–10 cele mai neobişnuite mame din lume

Omkari Panwar, 70 ani şi soţul acesteia în vîrstă de 77 de ani, Charan Singh Panwar au devenit cei mai vîrstici părinţi de gemeni. Iată ce înseamnă dorinţa de a avea copii – în cazul lor nici măcar vîrsta nu a fost un obstacol.

Acest cuplu şi-a dorit un fiu, astfel că, chiar au decis și să meargă la clinica de fertilizare in vitro. Ei nu s-au gîndit la despărțirea de toate economiile lor, terenuri, vânzări de bivoli, precum și împrumuturile de la bănci. Acesta e modul în care aceştea au devenit părinți mândri de cei doi fii, având în același timp deja două fiice adulte și cinci nepoți.

Cea mai vîrstnică mamă, care a dat naștere unui copil pentru prima dată

Acest copil este cel mai așteptat de pe planetă, care a fost aşteptat de mai mult de patruzeci de ani. Iar acum, s-a întâmplat minunea mult-așteptată. Indianca Reggie Devi Lohan a devenit pentru prima dată mamă la vârstă de șaptezeci de ani. Mai mult decât atât, ea chiar îşi planifică să hrănescă copilul la sîn, cel puțin trei ani. Deci, nu vom ghici, ci să așteptăm.

Mama-eroină din România

Românca în vârstă de patruzeci și patru ani a dat naștere la al 18-lea copil. Știţi unde? În Canada. Acum, cineva, oh, cum ar trebuie să se străduie ca să doboare recordul mamei-eroine canadiano-românce. Minim, este necesar ca la cei patruzeci și patru ani să aibă 19 copii. Ce vîrstă este necesară pentru a da naştere primului copil

Cea mai productivă mamă surogat din lume

TOP–10 cele mai neobişnuite mame din lume

La patruzeci și doi ani, mama surogat a reușit să dea naștere la doisprezece copii temp de treisprezece ani, incluzând chiar și o naştere de tripleţi, stabilind un record mondial. Motivele pentru Carol Horlock a decis la maternitatea surogat - sunt frecvente. Acestea sunt dorința și venitul. În medie mamele surogat primesc de la douăzeci și cinci la treizeci de mii de dolari. Singurul lucru de care se întristează Carol Horlock - fertilizare in vitro, durerile de dimineața, regimul la pat, cezarianele și vergeturile. Este curios faptul că Carol nu uita de copiii ei: anual ea cere fotografii și informaţii cu privire la dezvoltarea copiilor.

Cea mai tînără mămică din lume

La14 mai 1939 o fetiță pe nume Lina Medina a devenit cea mai tînără mamă din lume, ea a dat naștere la vârsta de cinci ani, șapte luni și douăzeci și una de zile. Cum s-a întâmplat, este încă necunoscut. Părinții au adus fetița lor la doctor, din cauza burţii mari, crezând că copilul are tumoare. Dar s-a dovedit că fata lor, acest copil era în a șaptea lună de sarcină și în curând va da părinților un nepot. Deci, aceasta este cea mai tînără mamă, părinții ei au devenit cei mai tineri bunici de pe planetă.

Este curios faptul că prima menstruaţie la mama tînără a început la opt luni, la patru ani avea sînii deja formaţi și chiar oasele bazinului s-au desfăcut. Maturitatea incredibil de precoce a dus la aceea că Lina, a rămas însărcinată şi a născut  prin cezariană un băiat puternic, cu o greutate de 2.7 kg. Fiul ei a fost numit Gerardo, în cinstea medicului care i-a  primit nașterea. Adevărul despre mama sa, băiatul l-a aflat la vîrsta de 10 ani.

Prima mamă de sex masculin din lume

Cu siguranță acel milion de dolari promis de  Charlie Chaplin, nu are șanse de succes. Cu toate acestea, lui Thomas Beatie nici nu-i este necesar. Într-adevăr, pentru însămînţarea artificială, acum zece ani, el s-a decis la o operație de schimbare de sex și un tratament hormonal. Motivul pentru o astfel de întorsătură bruscă - incapacitatea de a deveni soția sa Nancy gravidă. Astfel, planeta noastră are primul bărbat, care în curând va deveni mamă.

Cea mai scundă mămică din lume (72 cm)

Această mică mamă de șaptezeci și doi de centimetri, îşi riscă viața pentru a treia oară şi așteaptă nașterea unui copil. Stacy, la vîrsta de treizeci și cinci de ani - o mamă a doi copii, care deja la naștere aveau jumătate din înălţimea ei.

Mama celui mai mic copil din lume

La 19 septembrie 2004 Sheikh Mahayabin a devenit mama celei mai mici fetiţe – cu greutatea de 226 de grame și o lungime de 25,4 cm, ceea ce este mai mică decât o sticlă de bere. Ea a fost născută la aproape douăzeci și șapte de săptămâni.

Mama cu cea mai mare diferență dintre nașteri dintre primul și al doilea copil

Elizabeth Ann Buttle - mamă a doi copii, diferența dintre nașterea primului copil şi cel de-al doilea este de patruzeci și unu de ani și 185 zile. Elizabeth a fost suficient de norocoasă pentru că a devenit mamă de două ori: la 19 şi la 60 de ani.

Mama, care a dat nastere la opt copii la o dată

TOP–10 cele mai neobişnuite mame din lume

La 8 ianuarie 2009, Nadya Suleman Denise Dood-Gutierrez a devenit mamă a opt copii de-o dată. Iată aşa unele mame cresc  populația de pe planet, dintr-o singură lovitură - opt copii.