mamaplus

Primele detalii despre fătul mort găsit în veceul unei fabrici, la Ciocana

-
//
28.10.2021

Caz cutremurător în capitală. Un făt a fost găsit mort într-un veceu al unei întreprinderi. Potrivit poliției, descoperirea macabră a fost făcută în dimineața zilei de ieri. Angajații fabricii au refuzat să discute cu jurnaliștii, iar oamenii legii încearcă să găsească mama bebelușului.

Cazul șocant s-a produs în veceul unei întreprinderi de cablaje din sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit medicului legist, fătul găsit mort era un băiețel de aproximativ 5 luni și, se presupune că ar fi vorba de un avort spontan. Micuțul se afla încă în placentă care a fost dusă la Centrul de Medicină Legală pentru expertiză.

Accesul în întreprindere e destul de ușor. Poate intra oricine și merge la grupul sanitar, chiar dacă la ușă este pază. Totodată, există și camere de supraveghere, așa că femeia ar putea fi identificată repede. Oamenii legii urmează să audieze angajatele întreprinderii, în special femeile care sunt însărcinate sau au născut recent. Deocamdată însă, mai multe detalii poliția nu a oferit.

Potrivit Codului Penal, pentru fapta comisă, mama fătului, dacă va fi găsită, ar putea face până la 5 ani de pușcărie pentru pruncucidere.