Noul studiu a constatat cea mai scurtă cale de a pierde în greutate

Noul studiu a constatat cea mai scurtă cale de a pierde în greutate

-
//
18.04.2014

Noul studiu a constatat cea mai scurtă cale de a pierde în greutate. Fiecare femeie, care începe să piardă în greutate, vrea ca rezultatul să fie vizibil cât mai curând posibil. Studiile recente arată care mod de a pierde în greutate este cel mai scurt.

Noul studiu a constatat cea mai scurtă cale de a pierde în greutate

O angajată de la Universitatea din Arkansas, Dr. Ashley Binns, se pare că, ar fi găsit răspunsul la întrebarea eternă a femeilor, cum să mănânci pentru a pierde rapid în greutate. Dacă se mănâncă înainte de antrenament un produs proteic, atunci chiar și o jumătate de oră de activitate fizică moderată permite să se ardă mai multe calorii, a spus ea.
Dr. Binns a aflat ce regim alimentar și de exerciții fizice este cel mai eficient pentru a pierde în greutate. Experimentul, la care au participat 10 femei, a arătat că, atunci când aportul de proteine este combinat cu antrenamentele fizice, consumul de energie crește și procesul de ardere a grăsimilor este mai intens.
„Nu are rost să refuzați să mâncați înainte de activitatea fizică, în speranța de a arde mai multe calorii”, - declară specialistul. În plus, activitatea fizică în metoda de slăbire propusă de Dr. Binns joacă rolul-cheie. Dieta cu proteine, fără exercițiile fizice, poate provoca pierderea masei musculare, avertizează ea. Pentru scindarea proteinei, corpului mărește temperatura, în același timp, scindând și fibrele musculare. Starea acestora poate fi grav deteriorată fără exerciții fizice.