mamaplus

Mariah Carey este mândră foc! Fiica ei de 10 ani a debutat în modelling

-
//
21.07.2021

Monroe Cannon este noua imagine a unui brand cunoscut în SUA, într-un spot intitulat Today Is Someday. Puștoaica de 10 ani calcă pe urmele celebrilor săi părinți, Mariah Carey și Nick Cannon, și demonstrează că are potențial să devină o stea.

În campania de back to school a brand-ului american, Monroe o întruchipează pe mama ei atunci când aceasta avea 10 ani și visa cu ochii deschiși la o zi în care toată lumea o va asculta cântând. „Într-o zi totul va fi diferit”, spune copila cu păr creț, îmbrăcată într-un tricou negru și o salopetă din denim. 
 

mamaplus

Mariah Carey, care are 51 de ani, a declarat că a fost de acord ca Monroe să joace în această reclamă, pentru că, acum că e mamă, o bucură să-și vadă copiii împlinindu-și visele. „Am făcut campania pentru că ne place mesajul de a împuternici copiii să viseze cu îndrăzneală și să-și croiască propriul drum.

Monroe și fratele ei geamăn, Moroccan, s-au născut în aprilie 2011. Părinții lor au divorțat în 2016, dar împart armonios custodia și își susțin copiii în explorarea talentelor lor.

Nick Cannon, care mai are doi copii și cu Brittany Bell, a devenit din nou tată de gemeni în iunie, când DJ-ul de 30 de ani Abby De La Rosa i-a născut pe Zion Mixolydian și pe ZIllion.

mamaplus
mamaplus