mamaplus

Maria Sharapova se mărită! Cum arată inelul de logodnă în valoare de 400 de mii de dolari

-
//
21.01.2021

La jumătatea lunii decembrie, fosta jucătoare de tenis Maria Sharapova (33 de ani) a anunţat logodna cu Alexander Gilkes, iar la începutul acestui an le-a prezentat fanilor inelul primit. Alexander este un om de afaceri britanic, dealer de artă şi unul dintre  fondatorii casei de licitaţii online Paddle 8.

"Am spus DA încă din prima zi în care ne-am întâlnit. Acesta a fost marele nostru secret", a fost anunţul făcut atunci de rusoaică, alături de două fotografii care sugerau că relația lor a început încă din anul 2018.

Alexander, care a mai avut un mariaj de 4 ani cu creatoarea de modă Misha Nonoo, de care a divorțat în 2016, nu a rămas mai prejos.

"Îți mulțumesc pentru că mă faci foarte, foate fericit. Abia aştept să te iubesc toată viața şi să evoluez cu ajutorul tău", a scris afaceristul pe aceeaşi reţea de socializare. 

În prima zi a anului, Sharapova a postat fotografii cu inelul primit de la logodnicul ei, un smarald încrustat cu diamant, montat în aur alb şi argint albastru, iar în urmă cu câteva zile, presa britanică a aflat toate detaliile legate de bijuteria unicat. Inelul, lucrat manual, a fost realizat de designerul britanic Jessica McCormack şi valorează 400.000 de dolari.   

mamaplus

Data nunţii urmează să fie anunţată.

mamaplus