mamaplus

Încearcă Cross-Class! ILTC începe noul an de studii cu un nou format de lecții

-
//
20.08.2020

Pandemia pare a nu avea limite, COVID-19 ne ține strâmtorați destul de puternic, însă cu toate acestea, pasiunea pentru învățarea limbilor străine nu poate fi potolită... Vestea bună este că ILTC a găsit o modalitate excelentă de a ieși din impasul educațional și se grăbește să v-o ofere! Cross-Class este un nou format de studiere, care pe de o parte, oferă siguranță, iar pe de altă parte, dă culoare lecțiilor online.

Conducerea ILTC a preluat experiența de a desfășura lecții de tip cross-class de la colegii săi din domeniu în cadrul școlilor lingvistice europene, apoi a adaptat-o la ​​contextul său de instruire. Aceasta presupune un echilibru armonios al formatelor online și offline și permite tuturor membrilor grupei să interacționeze în cadrul lecției.

Cum funcționează Cross-Class?

Profesorul lucrează paralel cu elevii prezenți în clasă și cu cei care s-au alăturat prin intermediul aplicației Zoom. Pe parcursul săptămânii, fiecare elev va frecventa o lecție în clasă, în incinta ILTC, iar alte două ori va participa la lecție prin intermediul conferinței video.

Interacțiunea elevilor din sălile de clasă cu cei care se conectează prin Zoom va fi foarte apropiată. De asemenea, profesorul va acorda atenția cuvenită tuturor și va asigura o implicare maximă în procesul educațional.

Toți elevii, atât cei conectați online cât și cei prezenți în clasă, se vor vedea reciproc și vor comunica liber. Partea online a lecției nu presupune prezență pasivă, ci participare activă la lecție. Distanța socială între toți cei prezenți în sălile de clasă va fi de 2 metri și va oferi siguranța necesară.

Cross-Class este un format de lecție care va facilita diversificarea lecțiilor online și va aduce bucurie la întâlnirea cu colegii și cu profesorul. Pe lângă acestea, formatul nou va oferi o posibilitate excelentă de a evita absentarea în cazul unei posibile întârzieri la serviciu, timpului limitat pentru a ajunge la sediul Centrului sau pur și simplu în cazul unor  planuri modificate. Nu pierdeți banii, studiați la distanță.

Luxul comunicării live o dată pe săptămână și siguranța maximă – acestea reprezintă Cross-Class.

ILTC lansează, cu multă bucurie, un nou model de învățare și vă invită să îl încercați. Centrul își deschide ușile pe 7 septembrie, grăbește-te să te înscrii acum. În vremuri dificile oferim soluții simple pentru probleme presante.

Pentru mai multe detalii, apelați numerele de telefon: 0 (798) 829 88, 0 (672) 929 88, 0 (691) 482 08.

De asemenea, urmărește activitatea ILTC și online:

Facebook

Instagram

Site

International Language Training Center - o şcoală de limbi de talie internatională şi un lider recunoscut în predarea limbilor străine în Moldova.

Adresa: Chișinau, str. Petru Rareș, 43
Telefon: (+373) 79 88 29 88
Fax: (+373 22) 29 28 11
e-mail: iltcmoldova@gmail.com
Facebook
Site