mamaplus

International Language Training Center

Pentru a vă înscrie la ILTC, este necesar să:

- sunați la unul din telefoanele 022 29 29 88 / 079 88 29 88 și să vă programaţi pentru testare gratuită sau veniți în ILTC și să vă programați pentru testare

- susțineți proba orală la ora indicată

- oferiți informația necesară despre timpul orelor de studiu, convenabil dvs., și scopul instruirii

- vă înscrieți în grupa de studiu

- reglementați aspectele financiare

- veniți la ore în prima zi a semestrului 

mamaplus

Adresa: Chișinau, str. Petru Rareș, 43
Telefon: (+373) 79 88 29 88
Fax: (+373 22) 29 28 11
e-mail: iltcmoldova@gmail.com
Facebook
Site

ILTC este o şcoală de limbi de talie internaţională, un lider recunoscut în predarea limbilor străine în Moldova, care a fost fondată în anul 1994. Aici, în tot timpul acesta, au fost instruite cu succes persoane de toate vîrstele şi cu un nivel diferit de competenţe lingvistice. Portofoliul ILTC include cursuri de limbă engleză, de limbă germană, de limba română, de limbă italiană, de limbă spaniolă, de limbă rusă şi, de asemenea, programe specializate, Clubul de Conversaţie.

ILTC înseamnă un personal didactic calificat. La Centru activează atît profesori cu studii superioare făcute în Moldova, care în mod regulat fac stagieri peste hotarele ei, cît şi profesori din străinătate. Aceştia sînt persoane cu experienţă, care dau dovadă în activitatea lor de un înalt profesionalizm şi multă creativitate.

ILTC înseamnă metode de predare înaintate, recunoscute de cele mai mari şcoli de limbi străine şi instituţii superioare de învăţămînt din toată lumea. La baza principiilor ILTC stau anumite criterii importante: grupe mici de instruire, prezenţa elementului de joc şi abordarea lingvistică riguroasă, diferenţiată în studierea limbilor pentru diferite grupuri de vîrstă.

ILTC înseamnă cele mai moderne materiale didactice. În timpul predării sînt utilizate manualele unor edituri specializate de frunte din Europa şi SUA, elaborări de autor ale ILTC şi de asemenea mijloace audio, video şi multimedia de ultimă generaţie.

ILTC este un club pentru toate vîrstele. La şcoală se vine nu numai pentru a învăţa, ci şi pentru a comunica într-o limbă străină. Sistemul de formare de tip „club” presupune comunicarea neformală a studenţilor, participarea la sărbătorile naţionale, diferite concursuri şi victorine, imersiunea în sfera tradiţiilor ţărilor ale căror limbi de origine sînt studiate aici. Această formă de instruire elimină în modul cel mai eficient barierele lingvistice şi culturale.

ILTC înseamnă ore de program convenabile şi spaţiu confortabil pentru studii. Programul flexibil de studii Vă permite să frecventaţi zilnic cursurile noastre, între ora 8 dimineaţa şi ora 9 seara, la orice oră dorită.

mamaplus

Noi Vă vom ajuta să înţelegeţi lumea!