mamaplus

Horoscopul săptămânii 13-19 septembrie 2021: O perioadă plină de ispite și tentații

-
//
13.09.2021

Chiar dacă la începutul săptămânii majoritatea nativilor sunt puși pe jar de situația din familie sau de la locul de muncă, în a doua jumătate a perioadei vizate se așteaptă anumite schimbări în bine și o claritate a lucrurilor. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: În această perioadă, veți dori să-i spuneți partenerului toate nemulțumirile. O săptămână de crize pentru unii nativi, deoarece se vor simți sufocați de cei din jur, care vor încerca să le „pătrundă în suflet”. Sarcina nativilor Berbec este să mențină controlul și să fie calmi. Sarcina principală a acestei perioade pentru Berbeci este să stabilească conexiunile necesare cu cei din jur. Activitatea nativilor va scădea, aceștia dorind să se retragă, pentru a face față situațiilor emoționale.

TAUR: O perioadă plină de ispite și tentații. Nativii Taur trebuie să conștientizeze forța lor pentru a menține lucrurile și a ocoli situațiile critice din relațiile personale și cele de afaceri. Banii vor fi cheltuiți foarte repede în timpul săptămânii, iar jumătate din cumpărăturile făcute vor fi inutile. Nativii trebuie să fie pregătiți pentru orice în viitorul apropiat, deoarece perioada de calm s-a încheiat și a sosit timpul pentru transformări cardinale. Sunt posibile dezacorduri cu colegii și prietenii, iar concentrarea Taurilor pe viața socială poate afecta negativ relațiile cu cei dragi.

GEMENII: Săptămână de bun augur și memorabilă. Influența nativilor Gemeni asupra oamenilor din jurul lor este grozavă. Ei reușesc să facă o impresie pozitivă asupra șefilor. Gemenii au toate șansele și oportunitatea de a prelua poziții de conducere. Ei se află în centrul atenției, iar cei din jur le ascultă părerea. Gemenii trebuie să țină cont de interesele altora, dar să respecte și propriile dorințe. O abordare conștientă a afacerilor și a relațiilor îi va ajuta în atingerea obiectivelor.

RAC: Pot exista conflicte și neînțelegeri cu cineva drag. Nativii Rac vor cuprinși de gelozie față de partener Nu este momentul potrivit pentru stabilirea planurile pe termen lung, formarea de alianțe și stabilirea de noi relații. Situația extrem de tensionată nu vă va ajuta la o interacțiune armonioasă cu reprezentanții sexului opus, de aceea, Racii trebuie să rămână calmi, pentru a evita conflictele. Dacă este posibil, plecați în vacanță, la părinți sau întâlniți-vă cu prietenii. Acestea vă vor oferi energia pozitivă necesară pentru noi realizări.

LEU: În relațiile romantice și cele de familie, ceva se va schimba. De asemenea, veți avea parte de multe evenimente importante în sfera socială. Vor apărea situații neașteptate care vor necesita decizii responsabile și acțiuni reale. Nu va fi ușor, deoarece veți avea mei multe întrebări decât răspunsuri. În general, vă așteaptă o săptămână foarte interesantă și imprevizibilă. Acum este momentul potrivit pentru a adăuga pasiune unei relații, pentru a o face mai intensă. O întâlnire cu un fost partener vă va ajuta să înțelegeți motivele dificultăților din prezent, să analizați greșelile și chiar să corectați unele din ele.

FECIOARĂ: Problemele și grijile nu vă permit să vă relaxați. Primiți responsabilități suplimentare, dar este important să stabiliți limite: nu trebuie să faceți munca pentru alte persoane. Acum este un moment foarte bun pentru întâlniri serioase, pentru planificare, întocmire de rapoarte și tot felul de anchete, precum și pentru rezolvarea problemelor juridice. Începeți să schimbați ceva, să vă îmbunătățiți viața și să obțineți plăcere din tot ce faceți.

BALANȚĂ: Un moment excelent pentru orice lucrare care necesită concentrare, răbdare, perseverență și atenție sporită. Partenerii tind să te asculte și să te ajute în situații dificile. Potențialul tău energetic crește, crește capacitatea ta de a implementa proiecte, totul merge mult mai bine în sfera profesională decât în ​​relațiile romantice și de familie. Încercați să evitați gelozia și suspiciunea, controlați-vă emoțiile și declarațiile, altfel puteți pierde oportunități pentru decizii de afaceri de succes.

SCORPION: O săptămână de punere în ordine, tot felul de verificări și îmbunătățirea proiectelor de lucru. Farmecul personal, atractivitatea fizică, te ajută în multe lucruri. Partenerii și alți aliați vă vor putea sprijini și, la rândul dvs., încercați să contribuiți la munca comună. În acest timp, romantismul va deveni o parte integrantă a vieții tale. Aceasta este o perioadă bună pentru relațiile personale, câștigarea încrederii și creșterea popularității. Există oportunitatea de a-ți realiza abilitățile creative, de a te declara, de a-ți promova proiectele.

SĂGETĂTOR: Latura senzuală a vieții devine mai vizibilă. Poate o mică evoluție în carieră, precum și tranziția relațiilor de afaceri într-o relație romantică și invers. Un moment minunat pentru a-ți rezolva problemele de dragoste, pentru a-ți oferi cât mai multă bucurie și plăcere. Încercați să participați la viața partenerilor, primind, oferind ceva în schimb, ajutând oamenii din jurul vostru și veți găsi sprijin pentru o lungă perioadă de timp. În timpul săptămânii, sunt posibile excursii care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți situația financiară și să rezolvați problemele legate de proprietate.

CAPRICORN: Activitățile sociale sunt distractive. De asemenea, duceți la bun sfârșit îndatoririle, iar partenerii de afaceri vor aprecia foarte mult eforturile tale și îți vor recunoaște talentele. În timpul săptămânii, veți putea realiza multe inițiative și proiecte creative și pune la punct planuri pe termen lung. Veți primi ajutor și sprijinul de la șefi și colegi. Circumstanțele se dezvoltă în cel mai bun mod pentru nativii Capricorn, care își vor rezolva problemele financiare și vor realiza mai multe tranzacții de succes.

VĂRSĂTOR: Evitați tranzacțiile financiare riscante, deoarece nu merită să investiți bani în această perioadă. Noi perspective se deschid în relațiile personale, sunt posibile noi cunoștințe. Cu toate acestea, sunt probabile și dramele în relațiile de dragoste. Situațiile tensionate duc la suspiciuni, îndoială, gelozie, care nu sunt binevenite în relațiile romantice și cele de familie. Pentru a minimiza problemele cu partenerii, vă puteți odihni împreună. Comunicarea cu copiii și cei dragi vă va îmbunătăți confortul psihologic.

PEȘTI: Acum este momentul potrivit pentru a scăpa de conflictele persistente cu cei dragi sau cu membrii familiei. Profitați de această perioadă pentru a armoniza relațiile cu soția/soțul și copiii. Săptămâna este favorabilă pentru distracție și odihnă plăcută, participare la evenimente sociale. În plan financiar, în general, totul vă merge bine. Cineva vă va restitui în mod neașteptat o datorie, veți primi o mică primă sau un cadou util.