Horoscop: Cum îți rănești persoana iubită în funcție de zodie

Horoscop: Cum îți rănești persoana iubită în funcție de zodie

-
//
04.07.2017

Dragostea nu este numai despre fericire și cele mai frumoase lucruri, ci poate aduce cu sine și dezamăgiri, eșecuri sau sentimente neîmpărtășite. În timp ce unii nativi iubesc și rănesc în același timp, alții se lasă conduși de trăirile de moment, scrie realitatea.net.

Horoscop: Cum îți rănești persoana iubită în funcție de zodie

Berbec

Ești fascinată de tot ceea ce e nou și asta s-ar putea să îți dea multe bătăi de cap într-o relație. Din cauză că alții îți sar ușor în ochi, comentariile sau gesturile tale îi pot frânge inima partenerului tău. Amintește-ți că cel care stă lângă tine nu este un obiect pentru care ți-ai pierdut interesul, ci un om care îți oferă sentimente.

Taur

Adori să fii înconjurată de cât mai multe persoane și asta te poate face să fii uneori foarte posesivă în relația de cuplu. De aceea, partenerul tău ar putea să se simtă mai mult ca un obiect, pe care vrei să îl colecționezi și să îl manevrezi după bunul plac.

Gemeni

Te pui mai tot timpul pe primul loc și ai tendința să uiți că mai există și ceilalți în jurul tău. Renunță la acest comportament de față cu persoana iubită, mai ales dacă sunteți la început de relație căci asta o poate speria. De asemenea, e bine să înveți să îți asculți partenerul de viață altfel va avea impresia că ai alte obiective ascunse.

Rac

Ești o fire foarte sensibilă și poți fi rănită cu ușurință, dar în același timp, ai capacitatea să rănești prin cuvinte. Asta pentru că dacă lucrurile nu ies așa cum ți-ai dorit sau pur și simplu ai o zi mai proastă, ești în stare să spui multe vrute și nevrute, fără să te mai gândești la consecințe.

Leu

Tu ești fericită atât timp cât partenerul de viață te laudă și te pune pe primul loc în viața lui. Dacă s-a întâmplat pentru un moment să acorde atenție altor persoane din viața sa, începi să te superi, să devii o fire foarte geloasă și să îi aduci reproșuri care dor mai tare ca orice.

Fecioară

Cu greu reușește cineva să îți intre în suflet iar atunci când o face, ai așteptări foarte mari. De aceea, de multe ori ai tendința să critici și să aștepți perfecțiunea iar critica nu este constructivă pentru cel de lângă tine. Se poate simți rănit și își va îndrepta sentimentele spre altcineva.

Balanță

Te îndrăgostești foarte repede, însă te plictisești și mai repede. Un partener de viață se poate simți neglijat în compania ta dacă va observa că îl respingi sau că nu mai prezintă un interes pentru tine. Dacă ții cu adevărat, arată-i acest lucru zilnic, iar dacă nu vrei să mai fii într-o relație, apelează întotdeauna la sinceritate.

Scorpion

Firea ta misterioasă îi atrage pe ceilalți ca un magnet, însă atunci când vine vorba să îți deschizi sufletul, preferi să te retragi. Este pur și simplu modul tău de a fi. Unii se pot simți răniți de faptul că nu le spui totul și de aici se vor isca multe dispute. Încearcă să îți depășești temerile și să fii mai deschisă.

Horoscop: Cum îți rănești persoana iubită în funcție de zodie

Săgetător

Nu ești o persoană foarte calmă și spui multe, fără să îți dai seama, la nervi. Există riscul ca într-un exces de furie să îți jignești partenerul sau să devii o persoană violentă, ceea ce îl va determina să se îndepărteze, în mod sigur.

Capricorn

Ești atât de dedicată vieții profesionale, încât uiți că mai ai și o relație. Persoana de lângă tine care te iubește o va face necondiționat, însă e important să îi acorzi atenție și să îi arăți că îți pasă de relație. Altfel, se va produce o ruptură și unul dintre voi va suferi.

Vărsător

Ești o fire mai rece în relații și nu oferi întotdeauna ceea ce își dorește și partenerul tău. Îți place să îți păstrezi mintea limpede și integritatea, iar dragostea este pentru tine ceva simbolic. Omul de lângă tine va avea mari probleme cu tine dacă nu vei ști să vorbești cu el și vei prefera să fii tăcută și să faci lucrurile de una singură.

Pești

Dacă simți că ești copleșită de un sentiment atât de puternic precum dragostea, ai tendința să te refugiezi și să devii indecisă. Nu știi dacă e bine sau nu ce faci și îți ia cam mult timp să te decizi dacă vrei sau nu să intri într-o relație. Tocmai această nesiguranță îl face să sufere pe partenerul tău și îi ridică semne de întrebare cu privire la un viitor comun.

Sursa: Publika.md