mamaplus

Chrissy Teigen recurge la tratamentul FIV după pierderea sarcinii precedente

-
//
21.02.2022

Modelul Chrissy Teigen și renumitul cântăreț american John Legend anunțau cu durere în suflet în luna septembrie 2020 că și-au pierdut fiul din cauza sângerărilor abundente din timpul nașterii. Chiar dacă pierderea a fost sfâșietoare, cuplul a găsit puteri pentru a se gândi la mărirea familiei și, mai cu seamă, la al treilea copil.

Sâmbăta trecută, Chrissy Teigen în vârstă de 36 de ani și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că a început tratamentul de fertilizare in vitro.

”Am vrut să știți și voi că am început un nou ciclu de FIV și îmi doresc să obțin cât mai multe ovocite puternice, pentru embrioni cât mai sănătoși. Sinceră să fiu, nu mă deranjează injecțiile. Mă simt ca într-un laborator de chimie, dar balonarea îmi dă bătăi de cap. Vă implor să încetați să mă mai întrebați dacă sunt însărcinată. Eu îmi dau seama că o spuneți cu intenții bune, dar nu e deloc plăcut să auzi asta atunci când de fapt nu ești însărcinată. În general, vă îndemn să nu le mai întrebați pe femei dacă sunt însărcinate.”. se arată în mesajul vedetei de pe rețelele sociale.

mamaplus

Menționăm că Chrissy Teigen și John Legend au conceput cei doi copii cu ajutorul tratamentelor FIV – fiica Luna Simone (5 ani) și fiul Miles Theodore (3 ani).

Sarcina pe care Teigen a pierdut-o în septembrie 2020 a fost concepută pe cale naturală.

mamaplus