mamaplus

Centrul ILTC lansează cursuri gratuite de limbi străine pentru copiii medicilor

-
//
07.05.2020

Stimați medici și lucrători medicali, cei care vă aflați pe prima linie în lupta cu coronavirusul. Chemarea profesională nu v-a lăsat nicio alegere. Ați riscat și vă riscați viața, sănătatea dvs. și a persoanelor apropiate. În aceste condiții dificile, faceți tot ce vă stă în puteri, ba chiar mai mult. Cu siguranță este un adevărat act de eroism pe timp de pace!

În acest sens, Centrul ILTC vă dorește victorie, sănătate și respect din partea tuturor. Și, pentru a vă sprijini în aceste momente dificile, instituția intenționează să ofere ore gratuite copiilor dvs. cu vârsta de până la 18 ani, pentru studierea online (sau offline, după anularea carantinei) a oricărei dintre cele șase limbi predate la ILTC, alegând programul de instruire dorit, pentru o perioadă de până la 1 septembrie 2020.

Pentru a solicita un loc gratuit, este nevoie:

  • să ne expediați un mesaj pe adresa electronică iltcreception@gmail.com, la care  anexați documentul fotografiat sau scanat cu  confirmarea statutul dvs. de lucrător medical, indicând denumirea și telefonul de contact al instituției medicale unde sunteți angajat (oferta dată este valabilă pentru lucrătorii instituțiilor medicale de stat);
     
  • să indicați numele, prenumele și data nașterii copilului dvs. și telefonul dvs. de contact;
     
  • să răspundeți la apelul managerului pentru a stabili următorii pași de acțiune (trecerea testelor online, alegerea limbii și a programului de instruire etc.).

Centrul ILTC îi așteaptă cu nerăbdare pe copiii dvs. și speră să vă fie de mare folos!

International Language Training Center - o şcoală de limbi de talie internatională şi un lider recunoscut în predarea limbilor străine în Moldova.

Adresa: Chișinau, str. Petru Rareș, 43
Telefon: (+373) 79 88 29 88
Fax: (+373 22) 29 28 11
e-mail: iltcmoldova@gmail.com
Facebook
Site