mamaplus

Adela Popescu, despre prima noapte alături de nou-născut: „Zile de chin și țipete”

-
//
16.07.2021

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară. Vedeta a născut pe 11 iulie pe cale naturală al treilea băiat, iar pe 14 iulie a fost externată din spital, povestind că abia așteaptă ca ceilalți băieți ai ei, Alexandru și Andrei, să își cunoască fratele.

Adela le-a povestit fanilor care o urmăresc pe Instagram cum a decurs prima seară petrecută acasă cu băiețelul care abia a venit pe lume.

„Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări. Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine. Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea”, a declarat Adela Popescu pe Instagram.

Radu Vâlcan a povestit în cadrul unui articol pe blogul personal despre emoțiile resimțite după ce a devenit tată pentru a treia oară: „N-am să povestesc despre nașterea celui de-al treilea băiețel al nostru, Adela este mult mai în temă. Eu nu am făcut nimic altceva, în afara faptului că am epuizat stocul de cafele la terasa maternității. Da, am avut emoții, dar nu orice fel emoții. Ci, emoții, pur și simplu.”