mamaplus

Actrița Michelle Williams este din nou însărcinată și s-a logodit de Revelion

-
//
02.01.2020

Vestea vine după ce actrița americană a anunțat în luna aprilie faptul că s-a despărțit de compozitorul și muzicianul Phil Elverum, cu care a fost căsătorită câteva luni. Actrița a fost surprinsă alături de logodnicul ei într-un magazin cu articole vestimentare pentru copii. Cei doi se află în Londra deoarece Michelle filmează pentru Venom 2, alături de Tom Hardy.

Michelle Williams și Thomas Keil se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia filmului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune.

Michelle Williams a mai fost căsătorită și cu actorul australian Heath Ledger, care a murit în anul 2008 în urma unei intoxicații cu medicamente și alături de care are și o fetiță, Matilda Rose Ledger, în vârstă de 14 ani.

Michelle a declarat în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair faptul că nu și-a pierdut speranța că o să-și mai găsească dragostea, cu toate că a avut parte de acest eveniment dramatic în viața ei. „Când ești o mamă singură, iar stâlpul familiei și acel sentiment de siguranță lipsesc, este înfricoșător. Niciodată nu am renunțat la dragoste. Întotdeauna îi spun Matildei: „tatăl tău m-a iubit înainte ca cineva să creadă că sunt talentată, frumoasă sau că am haine drăguțe.”

mamaplus