Mama și-a băgat fetița în cuptorul cu microunde, apoi l-a pornit! Ce s-a întâmplat după cinci minute

Mama și-a băgat fetița în cuptorul cu microunde, apoi l-a pornit! Ce s-a întâmplat după cinci minute

-
//
21.02.2018

Ka Yang este o tânără mamă care lucra la o firmă de arhitectură din orașul american Sacramento. Într-o zi, aceasta avea foarte mult de lucru, dar fetița ei, Mirabelle, era foarte agitată, iar ea nu se putea concentra.

Mama și-a băgat fetița în cuptorul cu microunde, apoi l-a pornit! Ce s-a întâmplat după cinci minute

Așa că, a luat o decizie groaznică. Și-a băgat copilașul în cuptorul cu microunde și l-a lăsat acolo timp de cinci minute! Asta, în timp ce aparatul funcționa.

Radiațiile au afectat un procent de 60% din suprafața corpului micuței, dar și organele interne. Fetița nu a putut scăpa cu viață dintr-un asemenea chin.

Polițiștii care au venit la fața locului s-au îngrozit văzând arsurile pe care le prezenta trupul neînsuflețit al micuței. Mama a susținut că din cauza unei crize epileptice nu mai era conștientă de ce făcea.

Mai târziu, și-a recunoscut vina, dar a acuzat o tulburare de personalitate care a împins-o să facă acest gest nebunesc.

Femeia mai are trei băieți care au rămas în grija familiei sale. Deși crima s-a petrecut în 2011, ea a fost condamnată abia în decembrie 2015, când a primit închisoare pe viață.

Cazul care i-a șocat și pe medici! Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, s-a prezentat de mână cu o copilă de 12 ani, la urgențe. Medicul îngrijorat a întrebat ce are micuța, bănuind că este răcită. Răspunsul bărbatului a venit imediat și l-a lăsat pe medic cu gura căscată.

Cine era copila și ce pățise

Medicul nu se aștepta la ceea ce a urmat! Omul i-a răspuns pe un ton grav că aceea nu este fetița lui, ci chiar soția lui. Dar asta nu este tot; bărbatul voia ca doctorii să verifice evoluția sarcinii. Copila de 12 ani era însărcinată!

Personalul s-a conformat, dar în același timp au chemat și Poliția, pentru că totul li s-a părut a fi extrem de ciudat. Acum oamenii legii încearcă să dezlege misterele acestei povești șocante, din China.

Din fericire cea mică este într-o stare de sănătate foarte bună, iar sarcina evoluează normal, fără a-i pune în pericol viața.

Sursa: teotrandafir.com