mamaplus

Târgul de Crăciun va activa până la finele acestei săptămâni

-
//
13.01.2023

Primăria Municipiului Chișinău informează că Târgul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) va activa până duminică, pe 15 ianuarie 2023. Activitățile consacrate sărbătorilor de iarnă vor fi organizate, pe parcursul săptămânii curente, în preajma Pomului de Crăciun.

Astfel, locuitorii și oaspeții capitalei pot veni în continuare în centrul orașului pentru a se bucura de sărbători. Iar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 16:00 și 21:00, așa cum s-a întâmplat de la inaugurarea târgului tematic, copiii vor primi daruri de la Moș Crăciun în căsuța amenajată lângă principalul pom al capitalei.

La fel, în PMAN, vor fi active zonele foto și cele de distracție pentru cei mici. De asemenea, vor activa și gheretele producătorilor autohtoni cu bucatele tradiționale, meșterii populari cu produse de sărbătoare, etc.

Iar pentru a reda în continuare atmosfera de iarnă, în zona centrală, vor fi menține conectate unele decorațiuni și lumini. Totodată, autoritățile municipale intenționează să organizeze în continuare târguri tematice, la fel în PMAN, pentru a susține producătorii autohtoni.