Ce mesaje i-au transmis persoanele publice Iulianei Beregoi!

Ce mesaje i-au transmis persoanele publice Iulianei Beregoi!

-
//
29.04.2017

A cântat în română și a reușit să ridice juriul în picioare. Chiar dacă publicul nu i-a dat șansa să meargă în confruntarea finală, pentru moldoveni, Iuliana Beregoi este învingătoare.

Ce mesaje i-au transmis persoanele publice Iulianei Beregoi!

Părinții, prietenii și fanii i-au oferit toată dragostea, aprecierea și susținerea. Mai mult, și unele persoane publice de la noi s-au arătat încântate de evoluția tinerei interprete.

“Ce voce, ce costum. Bravo, Iuliana”, a menționat Mihai Ghimpu.

“"Golos Deti", Pervii Canal, Iuliana Beregoi cânta în română, bravo! Frumos! p.s. Juriul dansează, rar Meladze se ridică de pe scaun”, a declarat Lili Lozan.

“Ce copii talentați are Moldova! Ar fi păcat să-i pierdem prin lume. P.S.: Smaranda e fanul numărul 1 al Iulianei Beregoi”, a spus Corina Țepeș.

“Când o piesă în română trece prin sufletul curat a unui dulce copil din Moldova și ajunge la inimile publicului din Rusia, înțelegi că muzica NU are frontiere. Bravo, copil frumos”, a scris Ana Sîrbu.

„A cântat pentru toți moldovenii... o voce superbă”, a scris Margarita Raducan.

“Copilul-fenomen al Orheiului! Bravo”, a menționat Svetlana Matvievici.

„Pentru noi ești câștigătoare! Ai reprezentat cu demnitate țara”, a scris producătorul Iulianei, Andrei Boaghe.

Amintim că în cadrul finalei show-ului rusesc, Iuliana Beregoi a cântat melodia „Lupii“, în versiunea cântăreţei Adda şi inspirată din folclorul românesc. Interpreta a purtat un costum naţional stilizat, iar interpretarea sa a cucerit publicul.

Sursa: Mamaplus.MD