Menținerea unei atmosfere confortabile în casă este practic imposibilă fără o curățenie corespunzătoare. Până la urmă, curățenia din casă îți poate asigura un somn sănătos, o stare de bine și dispoziție pe măsură. Din cauza ritmului alert în care suntem nevoiți să trăim cu toții în ziua de astăzi, suntem mereu puși în fața crizei de timp necesar pentru curățenia generală în casă. Din fericire, există o soluție!

mamaplus

Cleaningul este un termen care vorbește în primul rând despre curățenia profesională, care este efectuată cu respectarea unor reguli stricte și standarde corespunzătoare. Cleaningul este făcut în exclusivitate de către echipe calificate, care folosesc anumite utilaje și produse speciale.

De ce este nevoie de serviciile unei companii de cleaning?

Ca să nu transformi curățenia într-o rutină zilnică, poți apela la serviciile unei companii de cleaning. Astfel, vei economisi timp prețios pe care să-l investești în alte activități. Personalul calificat va face curățenie calitativă în orice încăpere, folosind produse calitative și echipament profesionist. Poți apela la aceste servicii o singură dată, în cazul în care ai nevoie de curățenie generală înainte de un eveniment important sau să optezi pentru curățenia periodică, în baza unui contract.

Aceste servicii sunt foarte avantajoase, dacă:

  • Ești casnică și acorzi multă atenție copiilor, petreci puțin timp acasă, pentru că shoppingul, plimbările cu copiii la terenurile de joacă, vizita la medic sau alte activități îți ia cea mai mare parte din timp.
     
  • Ești angajat sau poate reușești să îmbini mai multe locuri de muncă în același timp. Prin urmare, nu prea ai timp și forțe pentru a face curățenie. Tocmai de aceea, ar fi bine să apelezi la profesioniști, care vor avea grijă ca locuința ta să arate mereu impecabil.
     
  • Există foarte multe persoane care angajează contabili pentru gestionarea bugetului familiei, specialiști pentru întreținerea computerului sau a altor aparate de uz casninc. De ce nu ai lăsa și curățenia în grija celor care o fac cel mai bine și mai ales, calitativ și rapid?

Care sunt deosebirile dintre un cleaning și o curățenie obișnuită?

Cleaningul include un spectru larg de servicii, chiar mai multe decât ar însemna o curățenie generală. Aici sunt incluse și curățarea mobilei, a suprafețelor din casă, înlăturarea petelor, curățarea fațadelor sau a ferestrelor. Toate tipurile de lucrări sunt efectuate de către profesioniști care au la îndemână utilajul necesar și produsele speciale.

În continuare, MamaPlus.md vă prezintă companiile locale, care oferă servicii profesioniste de curățare a oricărui tip de încăperi.

Prețurile indicate mai jos sunt valabile la data publicării articolului: 25.03.2021

Compania de cleaning Curatenie.MD

Клининговая компания Curatenie.MD

mamaplus

Compania Curatenie.md oferă un spectru larg de servicii de cleaning calitativ pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Angajații companiei folosesc doar produse de calitate înaltă, care îndepărtează orice murdărie. Totodată, ei folosesc și utilaje profesioniste (aspirator industrial, generator de aburi, curățare chimică), ceea ce asigură un rezultat impecabil. Fiecare client poate fi sigur că serviciile de cleaning vor fi întreprinse la cel mai înalt nivel

Prețuri: curățenie generală – 20/55 lei pentru un metru pătrat, spălarea geamurilor și a ramelor – 18/35 lei pentru un metru pătrat, curățenie după reparație sau construcție – 30 lei pentru un metru pătrat, curățenie periodică în oficii, centre comerciale – de la 8 lei pentru un metru pătrat.

Adresa: str. Voluntarilor, 15/2
Telefon: +373 060 212 888

Site
Facebook

Cleantobe MD – servicii de cleaning

mamaplus

Compania Cleantobe MD by Sarks Agency oferă servicii de curățare complexă cu folosirea utilajului modern. Personalul calificat și profesionist utilizează doar produse ecologic pure, care nu provoacă reacții alergice. Toate ingredientele sunt naturale. Poți beneficia de serviciile companiei la prețuri accesibile, în baza unui contract individual.

Preț: curățenia generală a apartamentelor, caselor și oficiilor de la 17 lei pentru un metru pătrat. Închirierea utilajului pentru curățenie – 250 lei/ zi.
Adresa: str. Trandafirilor, 18
Telefon: +373 069 555 365

Site
Facebook 

Servicii de curățenie de la Clean Service Group

mamaplus

Curățenia generală face parte din viața noastră cotidiană, iar o casă curată ne oferă senzația de confort și liniște. Compania “Clean Service Group” oferă servicii de curățenie de orice complexitate, pentru că orice gospodină știe bine – curățenia nu înseamnă doar eliminarea prafului. Specialiștii companiei folosesc produse profesioniste, care înlătură orice murdărie, praf, pete, urme de grăsime sau alți agenti patogeni periculoși pentru sănătate. Echipa “Clean Service Group” vă asigură o curățenie ideală cu ajutorul utilajelor Karcher și a produselor chimice GRASS, fabricate în Rusia.

Preț: curățenie generală de la 25 de lei pentru un metru pătrat.
Adresa: stradela Florării, 1 (pe teritoriul SA "Santuan")
Telefon: +373 060 555 971

Site
Facebook

Compania de cleaning EuroClean

mamaplus

Compania de cleaning EuroClean vă pune la dispoziție un spectru larg de servicii de curățenie pentru: case, apartamente, oficii, centre comerciale și de business. Compania și-a început activitatea acum 11 ani și în acest răstimp le-a oferit clienților săi servicii calitative la standarde europene. Echipa EuroClean vă oferă servicii de: curățenie generală, curățenie după reparație, spălarea ferestrelor, a vitrinelor, fațadelor, curățarea chimică a covoarelor, mochelei, mobilierului, precum și tratarea chimică a suprafețelor solide.

Prețuri: curățenie generală – 25 lei pentru un metru pătrat (peste 100 м2 – 30/35 lei) în dependență de gradul de contaminare și suprafață, curățenie generală după reparație – 25 de lei pentru un metru pătrat (peste 125 metri pătrați – 35/40 lei), spălarea ferestrelor, a vitrinelor și fațadelor – 35 lei pentru un metru pătrat, curățarea chimică a covoarelor și mochetei – 25 lei pentru un metru pătrat (comanda minimă – 250 lei).

Adresa: str. Matei Basarab, 2
Numere de telefon: +373 (22) 433 321, +373 (60) 433 321

Site
Facebook

Albinuța – servicii complexe de cleaning

mamaplus

Compania Albinuța oferă servicii complexe de curățenie în interiorul încăperilor: curățenie generală, curățarea chimică a mobilierului moale, curățenie după reparație, curățenie în curte sau grădină și alte servicii adiționale. Personalul calificat se vor descurca perfect cu orice sarcină, pentru a vă ușura programul zilnic. Compania de cleanig Albinuța are toate utilajele și produsele chimice necesare pentru a vă asigura confortul dorit acasă sau la birou.

Prețuri: spălarea fațadelor sau a panourilor de la 12 lei pentru un metru pătrat, curățenie generală de la 15 lei pentru un metru pătrat, menținerea curățeniei în oficii (100 m2 de patru ori pe lună) de la 10 lei/m2, menținerea curățeniei în apartamente sau case (100 m2 de patru ori pe lună) de la 10 lei/m2, curățenie după reparație de la 15 lei/m2, curățenie după petreceri de la 14 lei/m2, curățarea chimică a covoarelor, mobila moale și mochete de la 25 lei (comanda minimă – 300 lei), curățenie în grădină – 100 lei pentru o vizită.

Adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, etajul 5 (Business Centru Kentford)
Telefon: +373 069 338 318

Site
Facebook

AllClean MD – servicii de cleaning

mamaplus

La AllClean.md găsești o gamă largă de soluții și servicii de cleaning care îți vor asigura un mediu confortabil și curat în locuința proprie sau oficiu. Abordarea individuală este prioritatea companiei, iar personalul calificat folosește doar echipamente și produse profesioniste, ecologic pure și absolut sigure pentru sănătate și mediul înconjurător.

Servicii: curățenie în oficii și business centre, spălarea fațadelor și a vitraliilor, curățenie și dezinfectare în localurile de alimentație publică și preparare a hranei, renovarea și curățarea diferitor suprafețe.

Adresa: str. Mesager, 7
Telefon: +373 0799 55 044

Site
Facebook

Compania de cleaning MolCleaning

mamaplus

Compania de cleaning oferă servicii profesioniste de curățenie în oficii, ateliere, magazine, case și apartamente. Compania garantează operativitate și curățenie absolută în locuința sau biroul tău. Echipa folosește produse profesioniste de curățare și echipamente care corespund cerințelor și standardelor europene.

Prețuri: curățenie generală – 30 lei pentru un metru pătrat, spălarea ferestrelor și a ramelor de la 7 lei/m2 (în dependență de dificultate), curățenie în oficii, centre comerciale – de la 18/40 lei pentru un metru pătrat, curățenie după reparație – de la 15 lei/m2.

Adresa: bd. Dacia, 44
Telefon: +373 068 690 710

Facebook

Arta Curateniei SRL – servicii de cleaning

mamaplus

Compania ”Art of Cleaning„, care a fost fondată în anul 2011, oferă cu regularitate servicii de cleaning calitative, pentru confortul clienților săi. Compania tinde mereu să corespundă tuturor cerințelor și standardelor înalte, oferind un spectru larg de servicii, începând cu curățenia complexă și până la curățarea unor elemente aparte din interiorul locuințelor sau al oficiilor, precum și o abordare individuală.

Prețuri: curățenie după reparație de la 25 lei/m2, curățenie urgentă de la 35 lei/m2, curățenie generală de la 20 lei/m2, spălarea ferestrelor/vitaliilor/fațadelor de la 20 lei/m2, curățarea chimică a covoarelor de la 25 lei/m2, mobila moale de la 450 lei/bucata.

Adresa: str. Bariera Sculeni, 9/2
Numere de telefon: +373 60 440 072, +373 060 44 45 77

Site
Facebook 

Compania de cleaning EasyClean

mamaplus

EasyClean propune servicii de curățenie în interiorul încăperilor și garantează un rezultat impecabil și atenție la fiecare detaliu. Toate produsele pe care le folosește personalul calificat sunt calitative și corespund tuturor standardelor de rigoare, fiind sigure pentru sănătate.

Prețuri: curățenie în apartament 22 lei/m2, curățenie după reparație de la 24 lei pentru un metru pătrat.
Adresa: bd. Decebal, 2
Numere de telefon: +373 0609 77 759, +373 069 225 777

Site
Facebook 

Compania de cleaning iCleanOut

mamaplus

iCleanOut propune servicii complexe de curățenie în interiorul caselor, apartamentelor și a spațiilor comerciale. Compania folosește doar produse fabricate de cele mai bune branduri internaționale, prestând servicii de curățenie la cel mai înalt nivel. Tot ce se cere din parta ta este să încredințezi curățenia profesioniștilor.

Prețuri: curățenie generală - 25 lei/m2 (mai mult de 50 m2), mai puțin de 50 m2 - 30 lei pentru un metru pătrat, curățenie după reparație - 30 lei/m2, curățarea covoarelor - 25 lei/m2, curățarea mobilei de la 400 lei/buc.

Adresa: str. Doina și Ion Aldea-Teodorovici, 59

Numere de telefon: +373 22 111 055, +373 79 541 155, +373 76 751 155

Site
Facebook