mamaplus

Pandemia a motivat-o să înceapă o afacere. Diana Nedorea creează accesorii pentru femei de toate vârstele

-
//
19.05.2021

Diana Nedorea este o mămică activă care, pe lângă faptul că educă 3 fetițe adorabile, a reușit să-și pună pe roate o afacere deosebită. Aceasta creează accesorii pentru femei și copii. Ideea i-a venit în perioada pandemiei, și-a schițat ideile și s-a pus repede pe treabă, iar acum reușește să bucure sute de femei și fetițe cu creațiile sale rafinate.

mamaplus

Care a fost ocupația ta înaintea pandemiei?

Accesoriile am început să le creez în luna septembrie, adică acum 8 luni, însă mai am o afacere, pe care am crescut-o timp de 12 ani, e vorba despre o companie de decor și floristică. Atunci când ne-a năvălit pandemia, evenimentele nu mai erau sărbătorite, din cauza restricțiilor a numărului de persoane la foarte mulți s-au micșorat bugetele pentru evenimente, iar noi am rămas fără lucru.

Inițial am așteptat în speranța că trece repede și se normalizează, fiind însărcinată cu a 3-a fetiță, am zis că e timpul potrivit pentru o pauză, în care mă voi odihni din plin.

Însă, nu m-am putut relaxa prea mult și am început a căuta alternative, cu ce aș vrea să mă ocup.

În tot acest timp al căutării mele, am planificat să încerc mai multe idei de business, toate din domeniul designului.

Cum a apărut ideea creării accesoriilor pentru păr?

Eram în căutarea unui cerc pentru fetița mea cea mai mare, l-am cumpărat, dar era de o calitate tare proastă și incomod, atunci am zis că trebuie să încerc să realizez eu unul.

Această perioadă în care am experimentat și am făcut foarte multe căutări, încercări de a găsi perfecțiune între calitate, comoditate și design a durat cam 4 luni.

După care, găsind tehnica corectă și asamblarea comodă, am ieșit în lume (adică în Instagram) cu prima mea colecție, alcătuită din 3 modele, fiecare în  câte 9 culori.

Accesoriile noastre NU sunt doar frumoase, dar și comode, pentru că acest aspect este foarte important pentru noi: comoditatea în timpul exploatării produsului.

mamaplus

De unde te inspiri?

Mă inspir din “oceanul internetar” ca și toți restul, oricum nu pot reproduce 100% ceea ce îmi place pe net, dar caut armonia și coloritul potrivit. Este foarte important ca designul, comoditatea și calitatea să fie perfecte.

Care sunt prețurile, în medie, ale accesoriilor realizate de tine?

Prețurile încep de la 200 de lei pentru un cerc. Toate accesoriile sunt create handmade.

Unde pot fi purtate accesoriile create de tine?

Accesoriile sunt un component important al unei ținute, ele nu se poartă doar la petreceri, ci în fiecare zi. Avem modele tare simpliste, care pot fi ușor asortate și purtate la serviciu, cu o ținută sport, casual sau elegantă. Realizăm și modele care necesită o rochie mai rafinată. În colecția de primăvară-vară avem funde aerisite, voluminoase, clasice.

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

În ajunul Crăciunului, am avut o comandă de 6 cercuri identice, dar în nuanțe diferite pentru o singură persoană. A fost un cadou minunat pentru cineva.

mamaplus

În ce țări au ajuns creațiile tale?

Am ajuns până în UK, Spania, am avut și propuneri de colaborare cu cineva de acolo, suntem la etapa tratativelor. Vom reuși și asta cu timpul și cu siguranță vom ajunge în toate colțurile lumii.

Unde îți pot găsi potențialii clienți lucrările?

Pe pagina de Facebook sau Instagram @l.o.v.e.accessories.md, unde le pot comanda și în show-room-ul Fifi Kids, unde le pot proba și cumpăra.

Cu ce accesorii planifici să-ți mărești colecția în viitor?

Noi avem un plan după care ne străduim să mergem. În fiecare sezon scoatem colecții noi, în luna mai am lansat o colecție de primăvară-vară pentru femei și una de accesorii pentru copii. Așadar, planificăm să facem colecții sezoniere pentru aceste două segmente. În plus, avem planuri să ne extindem cu colecții LUCCERY.

Sursa: Mamaplus.MD