Maria este femeia care știe cel mai bine cum să transforme ața în lucrări de-a dreptul deosebite. Aceasta croșetează genți, jucării, pături și toate-i ies minunat, probabil pentru că depune dragoste și se dedică acestei pasiuni. Dacă ești în căutarea unui cadou original, poți apela cu încredere la ajutorul meșteriței!

mamaplus

Când ți-a venit ideea să creezi genți?

Ideea de a crea genți mi-a venit cu aproximativ 2 ani în urmă, când urma să avem o nuntă și mă tot gândeam ce i-aș putea oferi miresei în loc de flori. Văzând mai multe lucrări pe internet, am zis să încerc și nu am dat greș. Sunt de părere că lucrurile handmade au o semnificație și valoare aparte.

Care este activitatea ta de bază și ce experiență ai în domeniul croitoriei sau a designului?

Sunt profesoară, dar nu am activat în acest domeniu. Nu am studii în domeniul croitoriei, dar deoseori îmi vine ideea să fac și aceste cursuri, totul e posibil când este voință.

De unde ai învățat această îndeletnicire?

Ca și multe alte fete, încă de la lecțiile de educație tehnologică din școală. Însă, totul a început cu 8 ani în urmă, când aveam un job unde dispuneam de foarte mult timp liber și la rugămintea unei cunoscute de a croșeta o pereche de botoșei pentru nou născuți, mi-am zis să încerc. Astfel am început să croșetez la comandă articole pentru copii: botoșei, bentițe, căciulițe, fulare și rochițe. Când am devenit mamă, însă, timpul meu liber s-a redus la maxim și am încetat să mai împletesc. Știm că astfel de lucrări necesită foarte mult timp. Acum croșetez doar jucării pentru copii, pături și genți.

mamaplus

Care este sursa ta de inspirație?

Sursa mea de inspirație vine de pe rețelele de socializare, zilnic privesc foarte multe tutoriale, dar și de la clientele mele dragi, care mă inspiră zi de zi.

Cât timp îți ia să faci o geantă și care este prețul acesteia?

În funcție de necesitățile clientei, de obicei 1-2 zile. Procesul nu este unul complicat, totul depinde de model și de câr timp am la dispoziție. Au fost cazuri când în 4-5 ore am făcut o gentuță.

Am creat și 4 rucsacuri pentru copii timp de o zi, iar rezultatul a fost peste măsura așteptărilor.

Prețul variază în funcție de model. Pentru copii, prețurile încep de la 300 și se ridică până la 500 de lei, pentru maturi, între 450 și 800 de lei.

Ce categorie de femei cumpără, de obicei, aceste genți create manual?

Gențile sunt procurate de fete și femei care apreciază lucrul manual. Nu este o anumită categorie de cliente, sunt persoane care au dorit să-și surprindă frumos aproapele, cu un cadou unic și original.

Cine te-a susținut de la început și ai vrea să-i mulțumești pentru asta?

Cei mai buni susținători au fost familia și părinții mei. Soțul uneori îmi procură materialele, părinții mereu vin cu un cuvânt de încurajare, dar și clientele care-mi scri recenzii referitor la executarea lucrării, mă motivează foarte mult să creez în continuare lucruri mult mai frumoase. Le mulțumesc tuturor pentru asta.

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

Îmi pot scrie pe pagina mea de Instagram sau Facebook. Voi fi bucuroasă să le creez lucruri frumoase!

mamaplus