Dorina este o tânără plină de inspirație și de idei geniale. În ciuda faptului că e încă studentă, are deja pusă pe roate o mică afacere, care-i aduce satisfacție și un venit stabil. Meșterița croșetează genți și rucsace colorate, stilate, practice și versatile.

mamaplus

De cât timp croșeta face parte din viața ta?

Pasiunea pentru croșetat am descoperit-o încă din gimnaziu, la ora de educație tehnologică, vreau să îi mulțumesc mult doamnei Ana, pentru că cu ajutorul ei mi-am descoperit talentul.

De unde ai învățat această îndeletnicire?

Așa cum am mai menționat, această îndeletnicire am învățat-o de la profesoara de educație tehnologică, îmi amintesc și acum că atunci când ajungeam la capitolul croșetare și tricotare eram cea mai fericită. Colegele mele nu erau prea încântate de această activitate și eu eram mereu cea care le ajuta să își facă lucrările sau le explicam cum să lucreze.

Cine sau ce te-a inspirat să creezi genți?

M-am inspirat de la o domnișoară care își achiziționase o astfel de gentuță și a postat o poză cu ea pe Instagram. Atunci a apărut interesul și m-am întrebat: “Oare voi putea executa și eu una pentru mine?“

Rezultatul a fost unul uimitor atât pentru mine, cât și pentru părinții mei. Le-am arătat și prietenelor și de aici au început solicitările, sigur că nu le-am putut refuza.

mamaplus

Ce produse croșetate putem găsi în atelierul tău?

În atelier pot fi găsite gentuțe, ghiozdane pentru maturi și copii, coșulețe și alte articole la dorință.

Cât timp îți ia să faci o geantă și cât costă aceasta?

Executarea cap-coadă a unei gentuțe îmi ia aproximativ 2 zile. Prețul poșetelor variază de la 550 până la 700 de lei, în funcție de model, mărime, împletitură și alte detalii.

Cine te-a susținut de la început și ai vrea să-i mulțumești pentru asta?

Chiar de la bun început am fost susținută de soțul meu, vreau să îi spun un sincer mulțumesc, el este cel care m-a îndemnat să merg pe acestă cale. Uneori îmi trimite modele de gentuțe ca să mă inspir, îmi dă sfaturi și e mereu alături.

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

Cine-și dorește un produs croșetat, îmi poate scrie pe pagina de Facebook sau Instagram: dream_bag_hm, acolo unde postez toate lucrările mele.

mamaplus