Fundițele pentru păr sunt la mare căutare în rândul fashionistelor. Acum, nu doar fetițele sunt înnebunite de aceste accesorii diafane, dar și femeile cărora le place să iasă din anonimat. Cătălina Jeverdan este o tânără pasionată de designul vestimentar, care recent a început să creeze funde pentru toate gusturile, la prețuri accesibile!

mamaplus

De cât timp faci accesorii? Cum a început toată povestea?

Am început să fac accesorii acum jumătate de an. Totul a început de la dorința de a purta o fundiță și nu am găsit ceea ce îmi doream. Fiind pasionată de design vestimentar și croitorie, am decis să o cos singură.

De unde te inspiri?

Mă inspir de pe diferite platforme, cum ar fi Pinterest, dar și de la tot ceea ce mă înconjoară.

Care sunt prețurile, în medie, ale accesoriilor realizate de tine?

Prețurile sunt destul de accesibile, variază între 20 și 250 de lei, în funcție de complexitatea și mărimea fundiței. Folosesc stofă de cea mai înaltă calitate, în diverse nuanțe, iar pentru femeile mai îndrăznețe, am și țesături cu imprimeuri deosebite.

Unde pot fi purtate accesoriile create de tine?

Accesoriile pe care le creez pot fi purtate atât zi de zi: la muncă, la plimbare, la școală sau la universitate, cât și la evenimentele mai speciale.

mamaplus

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

Sunt abia la început de cale și nu am avut încă comenzi neobișnuite, însă, aștept cu mare drag orice provocare din partea femeilor care-și doresc să poarte accesoriile create de mine.

În ce țări au ajuns creațiile tale?

Cu toate că sunt la început în acest domeniu, fundițele au reușit să ajungă în Germania și Italia. Sunt extrem de mândră și fericită că munca mea este apreciată nu doar la noi, dar și peste hotare.

Unde îți pot găsi potențialii clienți lucrările?

Creațiile mele pot fi găsite pe  pagina de Instagram @cattcreations. Tot acolo public poze cu noile lucrări și prețurile acestora.

Cu ce accesorii planifici să-ți mărești colecția în viitor?

Vreau să cresc în acest domeniu, iar următoarele accesorii pe care mi-aș dori să le lansez în curând sunt fundițele pentru mirese.

mamaplus