Păturile croșetate sunt cea mai bună achiziție pentru sezonul rece, mai ales dacă aveți un bebeluș. Acestea pot fi folosite atât în casă, cât și la plimbări, pentru un somn cât mai dulce al celui mic. Dacă aveți nevoie de o plapumă moale și plăcută la atingere, meșterița Ana Panici vă poate sări în ajutor!
 

mamaplus

Când ai început să împletești pături și cum ți-a venit ideea?

Sunt mămica unui băiețel minunat de aproape 2 anișori. Pasiunea față de creația handmade ( în deosebi broderie și croșetat) o am de mic copil de la mama. După naștere, mi-a venit ideea să creez asemenea pături, care sunt foarte gingașe, catifelate și calde ca brațele mamei.

Cine sau ce te-a inspirat?

Izvorul meu de inspirație este copilul meu și dorința de a bucura oamenii din jur cu lucrări unice. Fiecare plapumă este făcută cu multă grijă și doar emoții pozitive.

Cât timp necesită împletirea unui produs?

De obicei, se efectuează în 2-3 zile, depinde de mărimea acesteia și disponibilitate firului. Plus 2-3 zile durează livrarea poștală.

Ce tip de materie primă folosești la crearea păturilor?

Păturile sunt create din Alize Puffy, este un fir deosebit, extrem de moale, special pentru bebeluși. Se lucrează cu mâinile - nu necesită ace de tricotat sau croșetat. Ideal pentru pături, perne și fulare. Firul nu provoacă alergie și are capacitatea de a întreține căldura corpului bebelușului.

mamaplus

Cât costă o păturică pentru bebeluși?

Prețurile variază în funcție de mărime și model. Încep de la 350 de lei, pentru mărimea 80×80, iar 100x100 costă 550 de lei.

Unde putem admira lucrările tale?

Am o pagină de Instagram și una de Facebook.

Ce planifici să mai creezi în viitor, pentru a-ți mări colecția?

Sigur că planuri sunt, doar că la momentul actual nu se găsesc materialele necesare în Moldova. Dacă ar fi să vorbim de pături, în ultimul timp sunt foarte solicitate și mărimile mari - pentru dormitoare. Este un cadou potrivit pentru orice vârstă, sex și ocazie.

Ce sfat le-ai putea oferi mămicilor care-și doresc să înceapă o activitate creativă?

Să fie curajoase, să facă primul pas și să creeze așa cum le spune inima. Contează nu doar articolul realizat, dar și satisfacția primită de la procesul creării. Eu acord multă atenție împachetării și livrării. Contează fiecare detaliu.