mamaplus

Tatiana Maxian: „Când a apărut primul bebeluș în familie, soțul meu, fiind copil, a devenit un om matur”

-
//
02.11.2020
mamaplus

Într-o nouă ediție a emisiunii Mama Mia o veți cunoaște mai bine pe Tatiana Maxian, interpretă și femeie de afaceri care, împreună cu soțul ei Ilie Maxian, muzician de meserie, îşi crește cei trei copii într-un mediu artistic cu principii bazate pe dragoste şi educație aleasă. Protagonista emisiunii și-a împărtășit experiența maternității și a vorbit pe larg despre cele trei sarcini și nașteri pe care le-a trăit.

Află în această ediție chiar de la Tatiana Maxian cum și de ce își îmbracă cei cinci membri ai familiei într-un stil vestimentar de tip „family look”, din ce motiv ea nu și-a învățat copiii să folosească olița și cine dintre cei trei pici a călcat pe urmele tatălui și cântă cu plăcere încă de la o vârstă fragedă.

De asemenea, Iulian Balan, chirurg plastician în cadrul spitalului Medpark, a vorbit despre intervențiile chirurgicale plastice, precum reconturarea sânilor, a abdomenului și a organelor genitale, care contribuie la recuperarea femeii după naștere și la obținerea formei fizice inițiale. 

Totodată, medicul pediatru Georgeta Rusu a explicat în ce constă îngrijirea pielii bebelușului și ce produse cosmetice pot fi utilizate pentru această etapă.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova