mamaplus

Gloria Gorceag, mamă a doi băieți: ”Sunt unica fată în casă și îmi place - sunt răsfățată!”

-
//
08.11.2021

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, fericirea Gloriei Gorceag nu are limite! Interpreta și prezentatoarea TV este invitata noastră în cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia.  Micuții i-au dat un rol nobil, cel de mamă, pe care Gloria îl poartă cu mândrie și responsabilitate, fiind susținută cu îmbrățișări și multe dovezi de iubire din partea soțului Vitalie.

În această emisiune, Gloria povestește despre diferența dintre primul și al doilea copil și cum s-a schimbat viața ei de când l-a născut pe Oliver.

Tot în această ediție, psihologul Daniela Feldman oferă mai multe recomandări cu privire la crizele de personalitate la copii și cum să trecem mai ușor peste aceste momente dificile. Totodată, medicul pediatru Liliana Vișnevschi vine cu câteva sfaturi prețioase despre alegerea gustărilor pentru copii și cum să menținem un echilibru între mâncarea gustoasă și cea sănătoasă.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova