mamaplus

Eliza Popa, despre mamele care transmit perfecțiunea pe Instagram: ”M-am dezabonat!”

-
//
04.04.2022

În cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia, facem cunoștință cu medicul neonatolog și una dintre cele mai cunoscute mame-bloggerițe din Chișinău, Eliza Popa. Are doi copii drăgalași, o fetiță și un băiețel de doar 4 luni. Este activă pe Instagram și vine mereu cu sfaturi utile pentru proaspetele mămici.

În cadrul emisiunii, Eliza ne-a împărtășit experiența personală din perioada maternității și vorbește despre cele două operații de cezariană pe care le-a avut. De asemenea, ea și-a expus părerea personală despre mamele care transmit doar perfecțiune pe Instagram, cum ar trebui să fie dieta unei mame care alăptează, cum a făcut față nopților albe și cât de benefic este oțetul atunci când trebuie să scazi febra copilului.

Tot în această ediție, medicul pediatru Olesea Guler ne povestește despre simptomele și metodele de tratament COVID-19 la copii. Totodată, pediatrul Olesea Guler și dermatologul Ecaterina Tcacenco ne sugerează cum să avem grijă de pielea bebelușului încă de la naștere și ce produse ar trebui să avem la îndemână.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova