mamaplus

Diana Ballerini: ”Nu am alăptat la sân pentru că nu îmi plăcea procesul”

-
//
26.04.2022

În cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia, facem cunoștință cu femeia de afaceri Diana Ballerini. Eroina noastră spune că le oferă libertate deplină copiilor săi, pentru că fiecare are dreptul la ea. Adoră pantofii cu toc și se poate mândri cu o colecție frumoasă. Diana Ballerini este căsătorită cu un italian și mărturisește că este fericită, iar secretul unei relații armonioase este diversitatea și comunicarea.

În cadrul dialogului cu prezentatoarea Rodica Rusu, invitata noastră ne-a povestit despre viziunea ei nonconformistă asupra maternității, refuzul de a alăpta la sân, propriul său stil de abordare a diversificării și libertatea pe care le-o oferă copiilor săi.

Totodată, Diana Ballerini ne-a împărtășit ce planuri are în privința viitorului copiilor săi și ce părere are despre decizia fiului său mai mare de a locui împreună cu tatăl lui. Tot ea ne-a spus ce diferențe a observat în educarea copiilor în Moldova și Italia.

Tot în această ediție, medical dermatolog Tcacenco Ecaterina, ne-a spus la ce ar trebui să fim atenți atunci când alegem scutecele pentru copiii de până la un an. Totodată, medicul pediatru Olesea Guler a vorbit despre vederea bebelușului și cum să avem grijă de ochii micuților noștri.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Merries Moldova, scutecele hipoalergenice Merries, brandul №1 în Japonia, acum și în Moldova.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Tommee Tippee Moldova

Hipp Moldova