mamaplus

Cristina Stamatin, mamă de băieți: ”Vreau să am și o fată, dar mă panichez la ideea de a avea trei copii”

-
//
03.05.2022

Fii gata să urmărești o nouă ediție a emisiunii Mama Mia, în care o vei redescoperi pe prezentatoarea TV Cristina Stamatin, care recent a devenit mămică pentru a doua oară. Cristinei îi place să fie mereu în mișcare, pentru că este obișnuită cu agitația din televiziune, iar acum își dedică tot timpul familiei și ei însăși.

În cadrul dialogului cu prezentatoarea Rodica Rusu, invitata noastră ne-a povestit despre frica față de naștere și cezariana planificată, gelozia fiului mai mare, alăptarea la program și relațiile intime dintre soț și soție.

Tot în această ediție, pediatrul Olesea Guler vorbește despre colicile la bebeluși: de ce apar, cum se manifestă și ce poți face pentru a-l ajuta pe cel mic să scape de dureri. Totodată, medicul igienist Maria Victoria Racu vorbește despre nașterea copilului și animalele de companie în familie: сum să te pregătești pentru acest moment.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Merries Moldova, scutecele hipoalergenice Merries, brandul №1 în Japonia, acum și în Moldova.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Tommee Tippee Moldova

Hipp Moldova