mamaplus

Coregrafa Marina Ignat: ”Soțul m-a învățat cum să schimb scutecele bebelușului„

-
//
25.10.2021

Coregrafa și proaspăta mămică Marina Ignat este eroina celei mai noi ediții a emisiunii Mama Mia. Ea a mărturisit că se bucură din plin de sprijinul soțului, iar datorită lui, maternitatea e o oază de emoții frumoase, și nicidecum o provocare.

În această emisiune, Marina povestește despre experiența sa de maternitate, cum au reacționat elevii săi atunci când i-a anunțat că este însărcinată, ce preferințe culinare ciudate a avut în perioada sarcinii, cum a învățat-o soțul să schimbe scutecele bebelușului și multe altele.

Totodată, medicul pediatru Ludmila Cernica ne sugerează cum să alegem o formulă potrivită pentru bebeluș dacă alăptarea la sân nu este posibilă sau este contraindicată și în ce ambalaj ar trebui să fie stocat – în cutie metalică sau de carton.

De asemenea, medicul obstretician-ginecolog Svetlana Tripac răspunde dacă este sau nu periculos să-ți vopsești părul în sarcină sau să faci o radiografie.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova