mamaplus

Mădălina Botnari, creatoarea genților care-ți fură privirea

-
//
12.04.2021

La doar 17 ani, Mădălina a pus pe roate o mică afacere. Pe lângă studii, tânăra își dedică timpul creării produselor hand-made. Aceasta croșetează diverse modele de genți: comode, stilate și practice, bune de purtat atât la plimbări, cât și la evenimentele mondene. Află cum a reușit creatoarea să-și lanseze propriul brand!

mamaplus

Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru croșetă?

Fiind membru activ al comunității online, influența pe care aceasta a avut-o asupra mea este una enormă, mai ales în materie de modă, vestimentație și stilistică. Să citesc despre marii designeri și să urmăresc persoane influente din lumea modei este parte din rutina mea zilnică și este, defapt, modul în care am descoperit această pasiune.

De unde ai învățat această îndeletnicire?

Neavând studii în domeniul designului/croitoriei, croșetatul a fost pentru mine ceva accesibil, iar după câteva tutoriale de pe Youtube și multe-multe încercări, abilitățile mele s-au îmbunătățit considerabil. Acest lucru mi-a creat o dependență, deoarece cu cât mai multe video-uri despre crearea unui model de geantă priveam, voiam să explorez mai multe și poate să încerc să le combin pentru crearea unui nou model.

mamaplus

Ce așteptări ai de la acest proiect?

Trebuie să menționez faptul că am 17 ani, deci activitatea mea de bază este școala, iar pe viitor aș dori să-mi continui studiile fie în domeniul modei sau al economiei. Crearea și dezvoltarea acestui proiect este o experiență neprețuită pentru viitor, dat fiind faptul că eu ocup toate rolurile: de la designer și creator, la social media manager și curier. Cred că proiectul dat are perspectivă, în special acum, când lucrurile hand-made sunt în vogă.

Cum e procesul de muncă?

Despre procesul de lucru pot spune că nu este unul atât de complicat, mai ales atunci când îți place ceea ce faci, iar satisfacția pe care o simți atunci când ai produsul final în față este uriașă.

Cât timp îți ia să faci o geantă cap-coadă?

Crearea unei genți durează 1-3 zile, în funcție de model și de viteza de lucru. Am avut și cazuri când clienții doreau să facă gențile cadou și au plasat comanda doar cu o zi înainte, așa că, pot să afirm că este posibilă crearea unei genți și într-o singură noapte.

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

Îmi puteți scrie pe pagina de Instagram: apricity.atelier, acolo unde puteți vedea și toate creațiile mele.

mamaplus