mamaplus

Lili Lozan și emoțiile ei de proaspătă mămică: ”Fiecare zi o primim ca pe o binecuvântare”

-
//
09.06.2020

Mâine se face o săptămână de când frumoasa prezentatoare TV Lili Lozan a adus pe lume un băiețel. Așa cum i-au spus multe mămici cu experiență, pentru Lili s-a deschis acum un nou univers pe care urmează să-l exploreze din plin. Micuțul Adrian jr. s-a născut pe 3 iunie, la o maternitate privată din Chișinău. Lili spune că atât sarcina cât și nașterea i-au lăsat doar amintiri frumoase.

Am fost curioși să aflăm ce provocări i-a rezervat sarcina și cum se simte acum, la câteva zile după naștere. Vezi în continuare un scurt interviu pentru MamaPlus.md.

Ce emoții ai acum, la câteva zile după ce ai devenit mamă?

Mâine facem o săptămână, timp în care eu chiar am savurat fiecare clipă. Ne adaptăm la noul rol și încercăm să ne bazăm pe instinct și să înțelegem ce responsabilitate frumosă purtăm pe umeri. Adrian e un bebeluș cuminte, evident noaptea e mai activ, dar ne străduim să ne concentrăm pe necesitățile lui și fiecare zi o primim ca pe o binecuvântare.

Cine îți este alături în aceste clipe unice?

Alături ne este tăticul, care e foarte implicat, precum și bunica, mămica mea. Tata, tata socru – toți au fost în vizită pe la noi. E primul lor nepot!

Cum decurge pentru tine procesul de alăptare?

Sunt fericită că îl alăptez și am învățat cum se face, el papă cu poftă.

Povestește-mi un pic și despre sarcina cu micul tău prinț…

Sarcina nu mi-a dat deloc bătăi de cap, am lucrat de la 5 dimineața fără nici un disconfort. Adrian a fost îngăduitor cu mami și a lăsat-o să muncească, nu am trecut prin boomuri hormonale și nici nu am fost pofticioasă. M-am străduit să fiu atentă la recomandările medicului și să respect indicațiile.

mamaplus

Menționăm că într-o postare recentă pe Instagram, Lili Lozan le-a răspus curioșilor de ce a decis să-și țină sarcina ”ferită” de ochii lumii:

”Inițial, am păstrat taina celor 3 luni când trebuie să te asiguri ca bebe e bine, apoi copilașul fiind poziționat mai in spate, burtica de gravidă „s-a lăsat văzută” ceva mai târziu și ușor, ușor a venit carantina, autoizolarea și m-am gândit ca așa vrea Dumnezeu și cel mic. M-am bucurat frumos de sarcină, am trăit la maximă intensitate fiecare moment și am decis că așa e mai bine pentru mine și familia mea. Astăzi, scriu cu bebe în brațe și mă gândesc că în viața asta trebuie să fii încrezător, să fii răbdător și să îi mulțumești destinului atunci când e cazul și să nu te superi tare când îți dă câte o încercare.”

mamaplus