mamaplus

Cataleya, mica fashionistă urmărită de peste 40.000 de persoane

-
//
25.10.2019

În ciuda vârstei fragede pe care o are, Cataleya este deja urmărită de peste 40.000 de persoane pe Instagram. Totul datorită mamei sale, Livia, care publică zilnic fotografii cu micuța de 4 anișori. Cum e viața de mini-influencer, află din interviul de mai jos!

mamaplus

Cum ți-a venit ideea să-ți faci fetița vedetă pe Instagram?

Fiind pasionată de fashion-ul copiilor, am început să postez poze cu Cataleya atunci când a împlinit un anișor. Pozele aveau impact mare și asta mă motiva să public cât mai des. Nu am planificat să adun un număr de oameni într-o perioadă anumită de timp, dar sigur îmi doream și mă gândeam că nu mi-ar sta în puteri.

Cât de des publici fotografii cu Cataleya pe Instagram?

Încerc să postez zilnic, arătându-le urmăritorilor ceva nou.

Care poze au cel mai mare impact?

De multe ori, poza care nu îmi place foarte tare ajunge să aibă un impact mare, peste așteptări mele și atunci chiar nu mai înțeleg. Dar per general, toate pozele au sute, chiar și mii de salvări.

Câte fotografii faci pe zi până când ai de unde selecta una reușită?

Acum îmi reușește foarte repede să fac poze, mai greu îmi e să aleg din ele, pentru că îmi plac toate. Dacă lumina și locul sunt bune, atunci în 5 minute reușesc să fac 15-20 de fotografii.

mamaplus

Cum și în cât timp ai reușit să aduni aproape 40.000 de urmăritori?

Acum, toamna, se fac exact 3 ani de când am început a posta fotografii cu ea. Cum am ajuns la acest număr nu știu, puteam doar să visez la așa ceva.

Câte ținute are Cataleya în garderobă, de reușiți să alcătuiți atâtea look-uri?

Nu pot zice exact câte ținute, sunt prea multe. Știu doar că ochelari de soare are peste 30 perechi.

Cât de des faci shopping cu cea mică?

Cât de straniu nu ar suna, dar shopping nu fac. Practic toate hăinuțele care apar pe pagina de Instagram sunt primite cadou de la magazine, pentru a fi promovate de Leya. Cumpăr  atunci când îmi place sau am nevoie de ceva pentru ea.

Visezi la o carieră în domeniul modelingului pentru fiica ta?

Cataleya a avut câteva experiențe în calitate de model (chiar și pe scenă, reclamă TV) și a fost tare ok cu asta, dar o las să își aleagă singură, când va fi mai mare, ce își dorește.