Dacă îți place ciocolata și nucile crocante, cu siguranță că nu vei trece cu vederea această rețetă și îi vei bucura pe cei dragi cu un desert foarte delicios. Vezi mai jos ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare.
Ingredientele necesare:
- nucă
- 25g pudră de cacao
- 125g ciocolată cu lapte
- 3 ouă
- 100g zahăr
- 100g nuci
- 125g făină
- coajă de portocale
- 125g unt
Mod de preparare:
1. Încălzește cuptorul la 180g Celsius și unge o tavă de copt. Amestecă untul, zahărul și coaja rasă de portocală, apoi adaugă câte un ou și amestecă bine compoziția.
2.Combină făina, pudra de cacao și nucile sfărâmateși călite în prealabil și adaugă-le în mixul de mai sus.
3. Pune amestecul în tavă și întinde-l bine. Lasă la cuptor 20-35 de minute, scoate de la cuptor și lasă să se răcească.
4. Topește ciocolata și întinde-o peste prăjitură.
Sursa