Datorită culorii deosebite, dar și a gustului fin, brioșele cu spanac pot deveni gustările preferate ale copiilor voștri. Se prepară simplu și cu puține produse!
Ingrediente:
- 1 măr mic
- 1 mână de spanac crud
- 1 ou
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 linguriță praf de copt bio
- 1 vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu
- puțină sare sau îndulcitor (opțional)
- cca 170 g făină
Mod de preparare:
Punem în blender mărul tăiat cubulețe (decojit), uleiul, oul și spanacul. Pulsăm până când obținem o masa omogenă. Amestecăm făina cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Încorporăm ușor făina cu o lingură în compoziția cu spanac. (aluatul trebuie să fie grosuț). Așezăm cu o lingură aluatul în formele de brioșe și coacem la 180 de grade C pentru 18 minute.
Poftă mare!