Carnea prăjită cu cartofi – o combinație absolut delicioasă! Însă se pare că acestea pot fi transformate într-o salată deosebită. Aveți nevoie doar de un dressing și ingrediente potrivite.
MOD DE PREPARARE
1. Pregătim dressintul. Punem toate ingredientele într-un pahar și mărunțim cu blenderul.
2. Tăiem roșiile în jumătate, iar țelina – pai.
3. Tăiem carnea în bucăți cu grosimea de 2 cm. Sărăm și piperăm. Prăjim câte jumătate de minut pe o tigaie încălzită la maximum, unsă cu unt. Gătim medium rare în cuptorul încălzit la 180 de grade, timp de 3 minute. Scoatem carnea și o lăsăm să se odihnească timp de 5 minute.
4. Tăiem cartofii felii. Prăjim în ulei pe toate părțile.
5. Rupem salata cu mâinile și o punem într-un bol. Turnăm 2/3 din dressing și amestecăm. Punem salata în farfurii, adăugăm roșiile, țelina, cartofii, carnea și restul de dressing. Servim.