Ți-e poftă de pizza, dar nu vrei să ieși în oraș și nici n-ai chef să te „joci” cu aluatul? Îți propunem o idee ingenioasă, care te va salva într-o astfel de situație. Alege o pizza-omletă, prepararea căreia nu-ți va lua mai mult de 15 minute.
Mod de preparare:
Ouăle se bat bine, după care se adaugă condimentele și se toarnă compoziția într-o tigaie non-aderentă.
Omleta se lasă 5 minute pe foc mic, după care se adaugă pe rând celelalte ingrediente (tonul, mozzarella, roșiile uscate, frunzele proaspete de spanac și legumele coapte).
Se introduce tigaia în cuptorul încins și se lasă 2-3 minute până când se topește brânza mozzarella.
Se așază pe o farfurie și se taie în felii, cum ai proceda cu o pizza. Se consumă ca atare sau alături de o salată mare de verdețuri stropite cu zeamă de lămâie, ulei de măsline și sare.
Sursa: eva.ro