mamaplus

Ziua Internațională a Copiilor va fi sărbătorită în Parcul Valea Morilor

-
//
22.05.2024

Ziua Internațională a Copiilor va fi sărbătorită pe data de 1 iunie în Parcul „Valea Morilor”. Primăria Chişinău, împreună cu Pretura sectorului Centru, a pregătit un program de activități cultural-artistice, sportive și educative, care vor începe la ora 11:00.

mamaplus

Vizitatorii la eveniment vor avea ocazia să urmărească un spectacol artistic și de divertisment al clubului de animatori Mikelino Club, cryo show, chimic show, mascote ursul Bruno și Sonic, transmite IPN.

Vor fi organizate ateliere de creație, modelare cu plastilină, pictură, masterclass la tablouri cu mozaic cu participarea copiilor din Centrul de plasament Fundația „Regina Pacis”. De asemenea, va avea loc show-ul motocicliștilor.

Doritorii vor participa la expoziție de cărți, concurs de poezii, sesiune de autografe ale scriitorilor. În agenda evenimentului se regăsesc competiții și jocuri la darts, șah și dame. Se va desfășura și un concert susținut de interpreții Vlad Codreanu, Georgeta Voinovan, Dana Markitan, Dina Druță și elevii din diferite studiouri muzicale.

Fiecare copil va primi înghețată și baloane, iar participanții la concursuri se vor bucura de cadouri. Activitățile se vor desfășura până la ora 18:00.