mamaplus

Vrei jucării calitative pentru copilul tău? Edukid oferă reduceri de -15% la toate produsele Hape

-
//
18.04.2019

Magazinul „Edukid - educație prin distracție” te invită să descoperi cele mai sigure și atractive jucării, care, cu siguranță, îl vor cuceri pe piciul tău. Dacă ai un copil energic și curios de fire, atunci fă o investiție utilă în dezvoltarea și educarea acestuia!

mamaplus

Jucăriile Hape sunt create în Germania și România după toate standardele internaționale, menite să inspire învățarea prin joc și explorarea lumii în care trăim. Acestea sunt proiectate astfel încât să îmbunătățească dezvoltarea armonioasă a copilului. 

Fiecare jucărie Hape reprezintă o investiție încrezătoare, pe care copiii o îndrăgesc grație materialelor naturale și vopselelor pe bază de apă din care este confecționată.

mamaplus

Compania „Hape International Ltd” a fost fondată de Peter Handstein, născut în Germania, fiind cel mai mare producător de puzzle-uri de lemn din lume, motiv pentru care a câștigat numeroase premii datorită design-ului, calității și siguranței jucăriilor.

mamaplus

În perioada 19 aprilie - 05 mai 2019, în incinta magazinului „Edukid - educație prin distracție” veți putea beneficia de -15% reducere la procurarea oricărui produs din gama Hape. 

La cumpărarea jucăriilor în sumă de peste 300 de lei, clienții vor primi un cadou (cantitatea este limitată).

Adresa magazinului: mun. Chișinău, str. Alecu Russo, 1, CC „Soiuz”, et. 3

mamaplus