mamaplus

Victoria Lungu afirmă fără regrete: ”Eu am desfăcut căsătoria fiicei mele…”

-
//
26.11.2019

Victoria și fiica sa Valeria sunt mereu împreună, la bine și la greu. Chiar și așa, relația lor a avut de suferit recent, din cauza faptului că Victoria ”și-ar fi pus piciorul în prag” și a îndrumat-o pe fiica sa să renunțe la căsătoria care urma să aibă loc vara asta. Dezvăluirile șocante au fost făcute recent de artistă, într-o emisiune TV de la noi.

”Valeria trebuia să fie deja măritată în această vară, toată lumea știa. Nu sunt mândră de faptul că eu am desfăcut această căsătorie, dar asta e... Eu știam că nu este cel mai bun lucru pentru ea să se mărite acum, pentru că ea abia a ajuns pe val, a început să muncească și dacă se mărita evident că făcea un copil sau erau alte drumuri. Era un băiat extraordinar, doar că aveau drumuri un pic diferite și eu am fost foarte atentă cum să o ghidez ca să se despartă. Ea până acum suferă, mie îmi pare foarte rău.

Noi nu am vorbit cu Valeria cam jumătate de an...

Ea era supărată pe mine, dar acum ea îmi zice: ”Mami, mulțumesc, pentru că el imediat a intrat deja într-o altă relație.” Până la urmă, Valeria și-a dat seama că aveam dreptate, a avut de ales între mine și el. Pentru mine această experiență a fost destul de cruntă.”, a mărturisit Victoria.

mamaplus

Totodată, Victoria nu a ezitat să menționeze ce calități ar trebui să întrunească viitorul său ginere.       

”Nu aș vrea să fie căsătorit, divorțat sau să fumeze, dar eu deja știu cum să o ghidez pe fata mea. Eu sunt o soacră – pe cât de bună, pe atât și de rea. De mine trebuie să știi cum să te aperi. O să-l trec prin filtru și eu știu cum să o apăr pe Valeria, indiferent cât de îndrăgostită este.”

Victoria Lungu spune că la moment locuiește singură, cu cățelușa sa Layla. Părinții săi au plecat din viață, fiica este la București și îi este greu să-și înfrunte singurătatea.

”E foarte greu pentru mine, fiind singură. Evident, sunt concerte, prieteni, dar vii acasă… și îți dai seama că singurătatea asta nu îți aduce niciun beneficiu și nu-ți face nimic bun sufletului. Mă gândesc că și Valeria o să aibă nevoie de mine atunci când se va căsători, când va naște copii, să preiau eu grijile de bunică. Eu sunt o mamă care știu să o ghidez foarte atent și ea nu simte cum eu îi schimb drumul. Psihologic o cunosc și lucrez foarte atent cu mintea ei și-i spun pe ce să se axeze.”, a mai adăugat Victoria Lungu în interviu.