Vera Brejneva a arătat o poză cu ea, la vârsta de 17 ani

Vera Brejneva a arătat o poză cu ea, la vârsta de 17 ani

-
//
08.04.2014

Actrița, interpreta și prezentatoarea TV de 32 de ani, Vera Brejneva, este considerată una dintre cele mai sexy și mai atractive celebrități locale. Ea nu doar o dată a pozat pentru copertele revistelor pentru bărbați. Cu toate acestea, după cum s-a dovedit, în perioada școlară, vedeta avea reputația de rățușca cea urâtă.

Vera Brejneva a arătat o poză cu ea, la vârsta de 17 ani

Vera Brejnev a postat astăzi, în Instagram, poză cu ea când era elevă, care a încântat și amuzat fanii ei.

«Am 17!!!!! Școala. Clasa 11. Puloverul mamei. Ochelari (miopie). Părul — la început l-am vopsit negru, Impressia, nuanța 2 ( aripă de corb?). Apoi am apelat la proceduri chimice și atât)) Multă minte)))», — astfel a semnat vedeta poza (ortografia și semnele de punctuație ale autoarei au fost păstrate).

În poză, plinuța, în vârstă de 17 de ani, Vera Galushka (Brejneva – este un pseudonim, pe care l-a luat la începutul carierei sale), îmbrățișează umerii colegilor săi și se uită la lume prin ochelari mari, dreptunghiulari. Este frezată scurt și voluminos, cu un breton mare (astăzi, astfel de frizură o au femeile trecute de 50), sprâncene stufoase și buze vopsite cu ruj maro.

«Fotografia e pentru cei, care consideră că nu este posibil de a te schimba!» — a semnat interpreta.

Desigur, acum Brejneva arată mult mai bine, și, surprinzător, mai tânără. Totuși, chiar și în această poză din anii '90, în această adolescentă se poate vedea viitoarea frumusețe: chiar și atunci avea buze pline, păr des, un bust impresionant și ten perfect.

Considerăm că este un semn bun: înseamnă că, aspectul atractiv al Verei este rezultatul voinței de fier și a muncii zilnice, și nu a talentului chirurgilor plasticieni. Sunteți de acord?

Sursă: woman.ru