mamaplus

Vedetă însărcinată, internată de urgență în spital din cauza sângerărilor excesive

-
//
28.09.2020

Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend, a fost internată în spital de urgență, după ce s-a confruntat cu sângerări excesive. Vedeta, care este mama a doi copii obținuți prin fertilizare in vitro, a rămas însărcinată pentru a treia oară în mod natural, însă are o sarcină cu probleme. Modelul în vârstă de 34 de ani și-a petrecut ultimele săptămâni la pat, iar acum a ajuns la spital.

Chrissy Teigen s-a filmat din salonul de spital, iar apoi le-a explicat fanilor că trece prin momente dificile, iar soțul ei, John Legend, i-a fost alături.

”Știți cu toții că în ultimele săptămâni am stat la pat. Este o perioadă în care mă odihnesc foarte mult, doar merg la baie și gata, asta-i tot. Fac baie de două ori pe săptămână, nu duș. Am sângerat. Sunt la jumătatea sarcinii și sângerarea nu se oprește. De fiecare dată când merg la baie văd sânge. Astăzi, însă, situația a fost mai gravă. Era ca și cum ai fi pornit un robinet la presiune mică și l-ai fi lăsat așa. E ciudat pentru că eu mă simt bine. De obicei sunt o gravidă veselă, însă nu mă pot obișnui cu situația asta. La un moment dat nu mă opream din sângerat.”, a mărturisit Chrissy.

John Legend și Chrissy Teigen s-au căsătorit în Italia, în 2013. În același an, artistul a lansat celebra piesă ”All of Me”, pe care i-a dedicat-o soției. Ei au împreună o fetiță în vârstă de doi ani.

mamaplus