mamaplus

Valeria Lungu și noul său iubit își doresc un copil? Ce spune frumoasa blondină

-
//
29.10.2020

La doar câteva zile după ce și-a prezentat noul iubit, pe medicul stomatolog Alex Moroiu, frumoasa vloggeriță Valeria Lungu a dezvăluit câteva detalii siropoase din relația lor. Chiar dacă nu recunosc, admiratorii vloggeriței știu bine că cei doi sunt în relație de mai mult timp și pentru că în ultima vreme lucrurile se dezvoltau într-o direcție bună, au decis abia acum să-și afișeze relația. Ca să pună capăt șirului lung de întrebări eventuale pe care s-ar putea să le aibă urmăritorii, Valeria și Alex au realizat un nou vlog în care au pus punctele pe ”i”.

Chiar dacă pe alocuri s-a cam eschivat de la unele întrebări incomode, mai în glumă mai în serios, Valeria a spus că își vede viitorul alături de alesul inimii ei.

”Vreau să facem mulți copii, să avem un cățel și o pisică în casă. Poate mă ceri și pe mine în căsătorie”?, i-a spus Valeria iubitului său. El i-a zâmbit misterios și a trecut discret la următoarea întrebare.

Cei doi se sorbesc din priviri, își spun complimente și sunt îndrăgostiți până peste cap, iar Valeria zâmbește în sfârșit cu toată inima, după o perioadă anevoioasă de timp în care și-a revenit de pe urma relației precedente.

Urmează să aflăm în curând și ce spune mama Valeriei despre noul ei iubit, pentru că Victoria s-a declarat a fi foarte reticentă față de iubiții fetei sale.